måndag 15 juli 2013

Mer avkoppling än så här får man leta efter

Semester
Att få komma bort ett tag, att få känna att bara få vara lite. Ladda batterierna och låta tankarna flyga hej vilt men kanske inte riktigt helt fritt ändå. Att få chansen att få semester med den man älskar. Vi har tagit oss den lyxen i sommar, lyxen att inte behöva göra något mer än att tänka på varandra.

Mallorca runt
Vi är hemma med nyladdade batterier och ett minneskort i kameran som säger att den har flera hundratals minnen sparade åt oss. Vi har ett par veckor kvar och vi får göra vad vi vill varje dag. Sedan kommer hösten och arbetet tillbaka igen.

Palma
Mallorca är ett resmål som säkert många av er själva har besökt och jag förstår att man väljer att komma tillbaka till den här fina ön. För att ha varit ett populärt resmål för så lång tid kändes ändå som den hade mer att visa oss även efter två veckor. Kanske faktiskt kommer tillbaka redan nästa sommar?

Hotel Luabay Marivent
Vi väljer oftast att bo på all inclusive som inte tillåter barn. För oss blir det total avkoppling. Det som har varit lite jobbigt i år har varit ljudet av medelåldersmän som tror dem är graciösa som 20-årig killar när dem dyker. I stället faller dem i vattnet som en valross och flyter upp som en kork i exakt samma dykarposition! *SPLASH* 
Sedan är det tråkigt att se att vissa personer inte kan slappna av på sin semester och tar seden dit man kommer. Utan skäller ut varenda personal man möter. Personal som jobbar från morgon till sena kvällen och är lika trevliga när som man möter dem på dagen.

Fortsätt njut av er semester!
/Erika

4 kommentarer:

Helena sa...

Härliga bilder. Er semester ser ut att ha varit helt fantastisk. Önskar att vi också kunde komma iväg. Men det får bli nått annat år. kram

Ullevidsdal sa...

Underbart med "riktig" semester :-)
Jag har fått både sol o bad semester och storstadssemester så jag är nöjd så det räcker för lång tid.
Pricken över i:et var konserten med Gyllene Tider igår kväll i grannstaden :-)

Ja,medelålders män kan vara värre än barn ibland ;-)

Kram Helene

HEMLÄNGTAN sa...

Jag har faktiskt aldrig varit på Mallorca men är så sugen på att åka dit. Alla säger ju att det är så vackert!
Härligt att ni tar en dag i taget och verkligen laddar batterierna. Det kan man behöva!

Ha en fortsatt fin sommar!
Kram, Jenny

Lindas trädgårdsblogg sa...

Jag har inte varit på charter på år och dar och konceptet all inclusive låter hur skönt som helst. Det brukar alltid vara så svårt att välja restaurang som passar alla! Fina bilder!