onsdag 23 juli 2008

Myshörna

Slet hårt med att få klart två soffor innan vi hade middagsgäster för ett tag sedan. Har glömt att visa lite före och efter bilder på dem. Sambon har gjort dem själv och på grund av att vi behövde utrymmet med tak som de stid under för förvaring under vintern fick de stå oskyddat. Lite tråkigt för de fick en massa svarta prickar och annat fult på sig så det var inget att göra än att ta fram en hink med vitfärg.

Så här såg det ut i april, hade några trevlig stunder med filtar o kuddar i vårsolen. Är faktiskt lite tomt vid ytterdörren nu även fast jag fyllt på med massor av krukor.
Här står den lilla vita soffan under taket till slut. Tyvärr han inte den långa torkna tills gästerna kom så vi fick ta andra möbler. Sen stod soffan där nån vecka till innan vi gav oss på projektet med att få in en soffan som med ögat är för bred och lång för att överhuvudtaget kom in i öppningen. En pinne mindre i öppningen och lite avskavd färg senare så stod den på plats.
Så här trevligt är det i den lilla soffan, det går mycket bra att sova middag här! Man sitter helt utom synhåll från vägen och huset skyddar mot vinden. Väldigt nöjd med att ha denna plats att gömma mig på ibland. Lite mer lyktor och ett vindspel av "trasor" som jag sett på en blogg och en blommande Dr Ruppel så kommer det säkert bli ännu bättre.

Har haft mina första dagar semester och det är hur underbart som helst att vakna och göra vad man vill varje dag. Vem trodde att man skulle kunna få njuta av solen samtidigt oxå!?

Njut i solen!

1 kommentar:

Marina sa...

Ser så mysigt ut med kuddar och allt. Sova ute är skönt, jag gör det i hängmattan ibland (på dagen alltså).