onsdag 5 november 2008

Next stop London

Ett litet kort inlägg mitt i all packning. Ville bara visa att jag för en gång skull ha kommit i håg att ta en före bild.
Så här lämnar jag rummet vid brasan, där jag har suttit o myst i soffan, för att åka till London och shoppa "lite" med min mamma. Skadar inte att man råkar fylla år under tiden vi är där, det kommer vi fira med middag på Jamie Olivers restaurang Fifteen. Har även blivit tipsad om en "Roof Garden" som skulle vara väldigt spännande att besöka.

Hos Taklyftet händer det verkligen saker, hon gav mig denna awarden härom dagen. Hittade till hennes blogg genom min förra kollega A. Det har varit jätte roligt att följa deras taklyft. Det märks att hon är konstnär, detaljer, färger, foton och allt brukar ha det där lilla extra. Hoppas att jag skall få med min sambo på ett litet besök en dag. Göteborg är ju inte så stort! Ger tillbaka denna award, som redan vart hos många, då hon och hennes sambo inte har det allt för roligt för tillfället och för att hon gav mig några tröstande ord för ett tag sedan när jag var lite nere.

Klockan är mycket och den där väggen målar inte sig själv. Ni får ha det så bra i Sverige!

Cu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har inte kunnat kommentera hos dig på länge, men det är tydligen bara när jag går via Bloggkoll in på din sida som det inte funkar.
Ha en trevlig resa och hälsa Jamie!! ;)

Maria sa...

Åhh London, vad härligt:)

Ha en bra resa med mamma och grattis på födelsedagen i förskott!

Kramar Maria