måndag 8 december 2008

2 advent 2008

Helgen har spenderats i julanda här hemma. Fick pyntat klart min krans jag gjorde med Trädgårdsnätverket och så gjorde jag en till för det var så skoj jobba med mossa. Hade tänkt att hjälpa min mamma med tönnbröd baket på 2 advent men jag blev lite sen, glömde en liten present till dem samt hittade inte den julklapp jag hade planerat att ha med mig till henne som hon sedan skulle ta med till Norrland. Hann med lite bak men hjläpt till att få det lite mer julpyntat hos dem iaf. Gott fika på nybakta lussekatter och julvört blev det iallafall.

Kom på att mamma säkert hade en virkade duk över som skulle passa de ommålade bordet. Hon hade en från min farmor som passade perfekt. Passar så himla bra till det vita o gråa som jag försöker inför hemma. Här syns ett smakprov av baket, duken samt goa gosiga Bosse.

En av våra fem adventsstjärnor i huset (har satt en i garaget med) och så ser man belysningen som sitter längs hela altanräcket som är elva meter eller någonting.....mys pys värre ser det ut när man kommer hem i mörket. Timer är en uppfinning som uppskattas mycket här till jul.

Har fikat med en kompis idag, tiden bara rann i väg och jag fick snabbt snabbt bege mig till ICA för att hinna hämta ut ett paket som jag väntat på. Återkommer om dess spännande Franska innehåll. Himla härligt att träffas och prata och helt tappa bort tiden o rum för en stund. L, vi måste göra det oftare!!

/iKa

2 kommentarer:

En helt vanlig människa... sa...

Jaha.... så det paketet kommer kanske nästa jul?
;-)

Lindas trädgårdsblogg sa...

Oj så gott med tunnbröd! Jag hoppas pappa bakat nu när vi kommer upp i jul.