torsdag 12 februari 2009

Pastellkludd

Här kommer för nästan första gången en före och en efter bild på det jag målat.Jag har målat köksbordet som hörde till stolarna i somras men då slipade jag det först. Vägrade stå och slipa de små pinnarna så jag var duktig och grundmålade en gång först innan jag gick på med New Haven Rosa från Beckers.

Taklyftet, takpanelen på vinden syns bakom stolen och jag har mer foton av den om ni är intresserade.Nu har jag äntligen fått lite vårig pastellfärg här hemma. Måste lägga på ett lager till bara innan den är klar. Kommer nog att måla en till rosa och de andra två vita.

Stolen fick absolut inte komma in i huset sa sambon. Det var aldrig tanken heller, hade en rosa/vitt rum när jag var liten så jag håller gärna denna stolen till mitt syrum endast. Håll utkik bland kommentarerna får jag tror min syster kommer höra av sig ang färgvalet......hihi

Snart är det fredag igen!!


/iKa

8 kommentarer:

Olivia sa...

Det ska jag göra :)

En helt vanlig människa... sa...

Ja, ditt rum var BARA rosa, ALLT!!
O mitt rum var blått!!
Men det tar jag igen nu...så här mkt rosa har jag aldrig ägt som jag har nu!
Är mkt nyfiken på den rosa stolen o din vind...
Vill även meddela att jag kan tänka mig en laptopväska i födelsedagspresent... en rosa!!

Taklyftet sa...

Åhh tack för bilden! Jag har väldigt svårt att övertala maken att målad råspont är snyggt, han är fast på allmoge varianten... det verkar som om jag kommer att få ge mig, men vi har inte förhandlat färdigt ännu ;-)
När svärfar har åkt igen ska jag se om jag kan övertala maken att kika närmre på ert tak. Du får gärna skicka någon bild (riktigt snygg) så får vi se om jag tinar upp honom... ;-)
Du fick min e-mail adress väl?

me and alice sa...

Mmm... Vilken härlig karamellig stol du målat!! Me like alot!
Kram Susanne

Jenny sa...

Hmm... Visst är det märkligt. Helt plötsligt känns rosa helt rätt! Det har det inte gjort sen jag var 13, typ... Snygg stol!

Lilla huset på prärien sa...

Rosa - det är ju som bubbelgum... härligt, härligt :)

Kram Jenny

Mia sa...

Ja men stolen blir ju jättesöt. Jag gillade också min rosa sida så den kommer nog tillbaka igen snart men det skar sig så hemskt med rosorna jag fick.

Hoppas du haft en mysig dag och får en fortsatt fin alla hjärtans kväll!
Kram Mia

Mia sa...

Läste just vidare hos dig och såg att du ska på trädgårdsmässa... jag har varit i på trädgårdsmässan i Älvsjö tre år i rad, den får man bara inte missa. Den tidigare har jag inte varit på än, den är väl ganska ny sedan ett par år bara om jag inte minns helt fel jag. Själv går jag nog på båda i år! :)

Kram Mia