måndag 11 maj 2009

Vårteckensmåndag nr 8

Hade lite planerat att visa er bilder från Lisebergs Trädgårdsdagar idag som vårtecken men det var helt underbart väder ute i kväll så jag var ute o bara myste runt lite blandmaskros blad och kogödsel. Ni får hålla tillgoda med dessa två bilderna som mitt troligen är sista vårtecken. Har så mycket annat som jag vill visa som nog hör mer till sommaren.

Denna söta kaninen hälsade oss välkommna i går när vi var på Liseberg. De har en helt underbar tulpanrabatt vid stora entrén, den var lika fin förra året.


Kvällens väder var helt ljuvligt, inte alls så kallt som det varit de sista dagarna. Tog ett varv runt huset och detta var bland de sista bilderna. Ljuset försvinner så fort när solen står så här lågt. Vattenspridaren är på för att ge vår stödsådd lite mer vatten och så klippte jag slänten väldigt hårt i går så den såg alldeles fnuskig ut.

På återseende med ännu mera trädgårdsbilder under veckan, hoppas ni som följer bloggen för att jag någon gång visar lite inredning och bygge står ut.

Trevlig vecka!!

/iKa

6 kommentarer:

Proforma sa...

Vad roligt, då ska jag kolla dina bilder imorgon. Man hittar ju alltid olika saker att fota.

Tinnar och torn sa...

Hejsan!
Nä du, traktorn får nog Ö ta hand om. Han tycker det är så kul att gräva :o) Kram Petronella

Maria sa...

Man bloggar ju om det som för tillfället är aktuellt för en själv!

Jag själv har fått trädgårdsmani nu.... vem trodde det av en totalt ointresserad egentligen:) Jag har dessutom spanat på ett par fina trädgårdsbyxor som är blommiga som jag önskar mig i födelsedagspresent.

Kram Maria

Elins tittskåp sa...

Det är så härligt när solen lyser längre på kvällen och så vackert när det dalar.

Trevligt med växtbytardagar och få fler sorter till sin trädgård som inte ruinerar en. Kram och ha en fin vecka. Birgitta

Malin sa...

Det är nog fler som är mest i trädgården nu, i alla fall jag;-)
Hälsar
/Malin

Kattfot sa...

Vårkvällarna är verkligen vackra. Kul att får se lite från trädgårdsdagarna på Liseberg. Tack söta för din kommentar. Kram Catrin