torsdag 28 maj 2009

Vildsvin

Foto: Ingemar Johansson, bild lånad härifrån.

Där sitter jag på altanen och njuter av solnedgången. Tycker mig höra ett djur som kommer luffsnades på ängen. Njae det där är lite väl stort för att vara grannens svarta schäfer.
Tror du inte det var ett gigantisk vildsvin?! Fort sprang det också så min reaktionsförmåga att springa och hämta kameran var inte den bästa, ville ju inte missa den för en sekund.

Såg älg i början av året, fasanen springer här jämt, haren för någon vecka sedan och sambon såg räven på ängen med för ett tag sedan. För att bo på landet har vi inte dessa djur så nära som man kanske tror så för mig blir det lite speciellt att få dem in på parkeringsplatsen (fasanen gillar sambons fälgar).

För att läsa lite mer om dessa bjässar klicka här.

Annars blev det en väldigt trevlig kväll då vi äntligen blev av med blåsten och regnet, tror det åkte till Lundinskan (sorry). Klippte resterande gräsmatta, är ju så trevligt med nyklippt, grön och jämn gräsmatta.
Fick en kommentar från en dam på Stiga ang en tävling där man kan pimpa sin gräsklippare eller annat trädgårdsverktyg. Vinsten är en rosa klippare, ni som läste här lite innan har säkert sett årets coolaste gräsklippare med hårfön, vinhållare....you name it. Kolla här för att läsa mer om tävlingen. Jag har ju faktiskt en Stiga gräsklippare, en hederlig manuell sådan men pimpad är den inte. Kanske hade vart nåt att spraya den rosa, sätta fast en dricka hållare, snyggt greppband med kanske .....hmmmmm

Får sova på den saken kanske.......

Zzzzzzz....iKA

5 kommentarer:

Maria sa...

En pimpad rosa gräsklippare?

Jag har nog aldrig sett en kvinna klippa gräset tror jag. Finns det marknad för rosa såna tro?

Det verkar som ni bor mitt i ett zoo! Läskigt med vidsvin. De är ju inte snälla.

Skicka tillbaka min sol, NU!!!

Kraaam

Linda V sa...

Läbbigt med vildsvinet, den vill man ju INTE ha i trädgården! Huuu. Ikväll (troligtvis) föddes ett rådjurskid i slänten bakom vårt hus. Hur söt som helst (jag var dock inte hemma, men maken fångade den på film), men allt jag kunde tänka på var vilken skada den kommer att göra i min trädgård. Skulle vilja hägna in...

Malin sa...

Häftigt, jag tror vildsvinskött blir höstens trend i köttdiskarna!
Trevlig helg
/Malin

Mia sa...

Ojoj, ja vem skulle inte önska en sån gräsklippare!? Kanske ska skynda mig på med nåt kul påhitt så man kan vara med i tävlingen. :)

Vildsvinen kan man vara utan, liksom rådjuren som vi har så gott om här.

Ha en underbar Pingsthelg!
Kram Mia

Bodil sa...

Usch för vildsvin. Min lillasyster kan sitta uppe på nätterna i månlyse och spana på dessa djur. Ensam ute på vår gamla gemensamt ägda lantgård. Långt från landsvägen. Jag bra ryser vid tanken!!!! Hon är jägare och fullständigt orädd.
Önskar dig en härlig pingsthelg. Fint väder är vi ju lovade.
Kram