tisdag 23 juni 2009

Närmare slutet eller början?

Den här rosen planterade vi i mitten av juli förra sommaren. Kolla här för bilder från då. Den har tagit sig jätte bra under året även fast den står i kruka så har den växt så det knakat. Det är en busk/klätterros som heter Maxima med cremé/vita blommor och skall dofta ganska mycket. Hoppas att förbipasserande skall få en härlig hint.
Att den är vit är inte så specielt när det kommer till mina blommor. Just mot den röda husväggen gör den sig jätte bra tycker jag.

Så här såg det ut i kväll efter jobbet!! Jag har gått och spanat in dess knoppar den sista veckan och idag äntligen så kunde jag stoppa näsan i blomman o lukta på denna efterlängtade blomma.
Men hmmmm det är något som inte stämmer mot föregående bild????? Vit blomma mot rödbakgrund....noop skulle inte tro det.

Så här ser det ut på baksidan av garaget eller ja, det har sett ut så här ett bra tag men jag har inte vågat visa det. Nu förstår ni kanske vad vi pysslat med under helgen och kanske kanske vad vi äntligen börjar se slutet av?!!? Tänker inte säga det rakt ut för det betyder säkert otur (ta i trä).
Ialla fall så ligger delar av den gamla panelen under presseningen slipade och redo att bli vitt staket!!

Hoppas ni får en härlig solig vecka!!

/iKa på G mot.......

3 kommentarer:

Maria sa...

Jasså även du har målning av staket på agendan. Fy vale.... mina armar är som två degklumpar som inte vill lyda mig och i händerna har jag blåsor. Men fint blire:)

Kram Maria

Kattfot sa...

Lycka till med målandet! Kommer bli så bra så. :) Tror jag ska införskaffa en ordentlig kantskärare jag med. Fint det blev!!!

Kram Catrin

Marina sa...

Det ska bli kul att se. Fin ros!