Jag har ju ett fint rabarberstan nu förtiden så då måste man ju skörda ibland. Denna gång testade jag på att göra rabarbersaft. Det behövdes 1 kg rabarber så jag fick dryga ut lite med rabarber från svärmor.
Hittade ett recept på recept.nu som var av kocken Leila Lindholm men jag la till nästan ½ liter jordgubbar och 2 liter vatten istället för 1,78 liter.
Smakar som kräm eller rabarberpaj.....svalkande gott en dunderkväll som denna!!
Simma lugnt!!
/iKa
6 kommentarer:
Vad svalkande gott det ser ut!
Måste jag prova att göra :-)
Kram Sofie
Jag önskar att våra rabarber trivdes bättre så skörden blev större. Kram!
åh vad gott det ser ut och dessutom jättesnygg bild som vanligt. gillar flaskan också.
Låter urgått!
/Vimsingen
Vår rabarber är lite klen, men jag brukar få av svärmor. Jag har aldrig gjort med jordgubbar, det låter ju otroligt gott!
Gud så gott med hemmagjord saft!
Skicka en kommentar