onsdag 22 juli 2009

Kompostkvarn

Kompostkvarn, Blackline Power Tools

Så här ser min senaste maskin ut, en kompostkvarn köpt på ÖB för 900kr. Man får det ma nbetalar för men jag är nöjd med den än så länge.
Hade lite kvistar på tomten som jag testat med och resultatet blev så här.

Kompostspån

Kompostspån kan man kanske kalla det annars är väl sågspån mer passande. Har lagt det runt mina pallkragar för att jämna till marken. Känns bra att kunna ta tillvara på lite mer av det vi klipper ner hela tiden och slippa och till tippen.

Blir lite blandat trädgård och byggande men snart är det nog bara 100% byggande. Laddar batterierna lite för snart är semestern här och då är det bara att köra som gäller.

Halva veckan har gått, i morn är det ny husvisning för min syster. Skoj att se noggrannt hur andra har byggt.

Simma lugnt i renget!

/iKa

4 kommentarer:

Ronja sa...

Snyggt!! Och kul att kunna göra sitt eget flis till gångarna.

Skulle inte klara mig utan min kompostkvarn... På våren används den flitigt, men resten av året blir det inte mycket. What ever? När jag väl använder den är jag sååå glad att jag har den!

Amanda sa...

hej vilken fin blogg du har !

jag bara hittade dig genom andra bloggar *hiih*


kram
amanda

Huset på Marbogården sa...

Den såg ju snygg och bra ut:) Har rymt allt regnande och åkt söder över, men regnar här med. I morgon blir det äventyrsbad med kidsen.

ÅsaGåsa Jord under naglarna sa...

Kompostkvarn ligger på min lista över bra saker jag behöver till trädgården, men än har jag inte ens kollat på utbudet. Det verkar vara ett bra pris på din i alla fall.
Ha en fin dag!