fredag 28 augusti 2009

Rätt inställning till regn

För att läsa mer om boken klicka på bilden, länkar vidare till Bokia.se

Tänkte skriva om något helt annat så att ni inte bara ser en massa bygge hela tiden.
I onsdag kom så bokbussen, har väntat på den fina sagotrudilutten hela semestern. Hade visst missat den förra veckan men denna gången kom jag iväg.

Jag har därför gått omkring med mina stora trådlösa hörlurar och gått och lyssnat på en ljudbok de sista dagarna. Jag lånade två ljudböcker, båda av Alexander McCall Smith, Rätt inställning till regn och Miraklet på Speedy Motors.
Just nu lyssnar jag på den första, det är Rachel Molin som talar och hon är väldigt trevlig att lyssna på. Alexander skriver ju så härligt så det är en härlig kombination!! Väldigt trevlig läsning så här i början på hösten när man börjar längta efter soffan och en filt.

Trevlig helg på er!!

/iKa

3 kommentarer:

Marina sa...

Bokbuss har vi också här och de har så bra service. Låter mysigt med bok, filt mm. Vi ska snart äta hallontårta. Har så mycket hallon nu.

Ha det mysigt!

En helt vanlig människa... sa...

drar jag om de har bokbuss där vi ska bo? Måste kolla... Hur gör du förresten för att koncentrera dig på det som hörs i lurarna...jag vandrar i väg i tanken hela tiden....

Humlan sa...

Tack för tipset om boken, nu är jag inte förtjust i ljudböcker, det går för långsamt då jag är snabbläsare. Men jag kan ju alltid låna boken och läsa själv!
Ha det gott! Veronica