torsdag 27 augusti 2009

Dörr och elskåp

Pardörr från Bordörren


Idag bestämde vi oss äntligen för en dörr. Tro det eller ej men det blev den leverantör som jag var något skeptisk till efter ett besök för några veckor sedan. Nu återstår dock att se om de kan komma med en bra offert på våra fönster. De skiljde sig med 12 000 kr på denna dörr mellan återförsäljarna här. Vi har valde mörkgrå för att få inte få allt för mycket vita detaljer på huset. Hoppas nu den blir lika fin som de bilder vi sett på vårat hus.

Här hemma har det kommit upp ännu mera panel, här kan man även se var vi skall ha fönster och altandörr. Vi hade tänkt liggande panel under fönstrena, precis som vi har på vårat garage. Det är redan skillnad att vara på denna altanen med tanke på den höga husvägg+tak som nu skyddar oss. Tänk med en riktig utgång direkt från köket utan att behöva gå runt halva huset.......mmmmm vilka frukostar det blir nästa sommar.

Elskåpet har fått plats på väggen igen, hoppas att vi kan börja få lite mer kablar in snart så att vi får en lampor inomhus nu när hösten är på väg.

Trevlig fredag på er!!

/iKa

4 kommentarer:

En helt vanlig människa... sa...

börjar jag bli lite nyfiken på att få komma o kolla!

Vimsingen sa...

Mörkgrå dörr tror jag kommer bli jättefint.
Visst är det sjuk hur mycket det kan skilja i pris mellan olika affärer?
/Vimsingen

Kattfot sa...

Här lyser flitens lampa! Händer ju massor :) Dörren kommer bli jättefin. Bra val

Adaras mamma sa...

Jag efterlyser månadsbild :-)