torsdag 27 augusti 2009

Panel uppe och goda kräftor

Dagen började med ännu en leverans med varor från Derome. All isolering var till oss, fyllde våran altan ett tag innan killarna fick upp den på övervåningen. Blir säkert ett lass till med isolering för detta var bara till takstolarna.

Visade denna bilden i våras någon gång, hade satt upp en hylla och målat lite vitt. Lite less på isolering och spånskivor.

Nu så är fönstret borta och asfaltsboard uppe i stället. Shampo flaskorna fick jag plocka ner för de sågades hejvilt med tigersågen under gårdagen.
Man skymtar regelverk för fönstret som skall sitta vid den blivande diskbänken.

Så här ser det ut på andra sidan av väggen. Fönstret man såg här i går har vi ställt på förvaring för en drivbänk eller liknande.

Sambon slet i sitt hörn för att få upp panel, vill gärna se lite mer resultat än bara asfaltsboard.

På eftermiddagen kom två kollegor till mig för att hjälpa till att måla lite plankor. När de är så snälla och hjälper till måste man ju bjuda på något gott så det fick bli kräftor.

Här sitter vi och myser i mörkret, kollegan J står bakom kameran. Hon är lite duktigare än mig på detta. Tack så jätte mycket för att ni kom!!

I morse blev det fruksot på trappen, tänkte att det gäller att passa på nu dessa sista lediga dagar.
Vi är fortfarande inte nöjda med priserna på fönstren så jag hoppas att vi får de sista offerterna i dag eller i morgon. Än så länge har vi lärt oss att bolagen kan skilja på 10 000 kr på en och samma ytterdörr. Det är lite väl stor skillnad.

Ha de!

/iKa

1 kommentar:

Malin sa...

Härligt med kräftkalas! Jag häpnar också över all isolering vi stoppat in i huset, vet inte hur många lass som anlänt...
Hälsar
/Malin