måndag 28 september 2009

Helgen i bilder

 
Målartältet, före

Tänkte visa lite före och efter bilder från det som vi gjort i helgen. Först ut blir målartälet som varit super att ha i sommar. Kostade runt tusenlappen på Harald Nyborg.

 
 Målartältet, efter

 Så här såg det ut när jag kom hem från jobbet i torsdags. Det var ordentliga kastbyar här under förra veckan så till slut gav tältet vika. Många gånger har vi trott att det skall flyga iväg. Har nu "bara" en 40 brädor kvar ungefär som skall få en andra strykning av den grå färgen sen blir det vita brädor till alla detaljer.Norrgavel, före

Vår norrgavel har ju en liten specielt utformning så den har varit lite spännande att se växa fram. Här är den med byggställning och utan panel.


Norrgavel, efter

Så här blev gaveln utan byggställning uppe och delvis med panel. Den ser lite av huggen ut men det är en vinkel på huset som man inte ser härifrån. Detta är sista gaveln kvar att regla om ner till sedan är det 100% inomhus typ som gäller.Ytterdörr, före

Har börjat att riva lite innerväggar så vi stod utan ytterdörr en natt (gamla ytterdörren blev ju som en innervägg när vi fick nya ytterväggar) och då passade en katt på att göra ett litet besök. Får se om den kommer tillbaka eller om våra egna katter motat bort den. Nu mera är det lite mer tilltäppt!


Ytterdörr, efter

Ja då vår dörren uppe igen. Dock ser den så himla liten ut på denna stora vägg. Vi var mycket nöjda att vi valt en något större dörr, 140x210 istället för 90*190. Man ser hur stort hålet måste vara för nya dörren på bilden.

Hoppas kunna visa er lite bilder på något vi lagt en beställning på idag väldigt snart!

/iKa

3 kommentarer:

Taklyftet sa...

Jag känner igen det där plocke pinnet till partytält. Jag stod också och målade under ett och det strök också med i en storm.
Kram
Jenny

Veronica sa...

Vårt tält flög för några veckor sedan! Vi hade det som "sågtält" när vi regla garaget så det hade gjort ditt. Vilken helg, ni har ju hunnit massor och fint blir det:) (Måste vara spa-besöket som ger energi!) Nu börjar men verkligen se "huset", roligt!

//Veronica

Elin - Ett hus till oss sa...

Så kul att se mycket bilder på huset, helt fantastiskt vad mycket som händer! :)

Kram Elin!