tisdag 15 september 2009

Knappar

Eljo Renova

Sambon har börjat beställa hem lite elsaker. Sambon är lite av en tekniknörd så han får greja med detta hur mycket han vill men uttagen vill jag gärna kolla på innan han beställer.
Hade gärna sett att vi kunde ha Eljos Renova serie men han vägrade.
Eljo Trend Solid

Började kolla runt lite mer och Eljo är ju väldigt stora och har många olika med Eljo Trend Solid var nästan rätt men njae.
Lundiskan har något liknande, jag kommer bara inte ihåg vilken sort hennes tekniknisse har installerat. Hon har även gjort några inlägg just bara med hennes lampor och knappar för de som vill se mera färdiga saker.

Jung

Sambon hittade märket Jung men efter ett besök på en elbutik vet vi nu att de är bland de dyrast på marknaden så kanske inte. Snygga knappar med rätt känsla har de och för att inte tala om deras trådlösa-lösningar.

Merten

Inne i elbutiken såg vi ett märke till, Merten System-M. Snygg glasskiva och trevliga knappar. Gäller nu bara att kolla så att de har en bra trådlösning-lösning också. Schneider Elcetric ligger bakom de flesta elbolag med liknande produkter i Svergie så kanske man kan kombinera i hop lite olika.

Summa av allt är att Merten Diamant står högst upp på listan och vi har övegivit vårt sovrumoch istället intagit vinden på vårt garage som sovplats. Varmt, tyst och utan damm......härligt.

/iKa


Ps. Alla bilder förutom den sista är tagna från resp leverantörshemsida. Den sista bilden kommer från elbutik.se

9 kommentarer:

Tina sa...

Alla är ju fina i sitt slag tycker jag...själva valde vi (jag) :-) Eljos renova... Vilket jobb vi har haft med elen. I nästan varje strömställare så var det felkopplat...inte undra på att jordfelsbrytaren har löst ut...:-) Lycka till med ditt val. Kram Tina

Vimsingen sa...

Så fint, jag ska börja förhandla med maken om knapparna.

En helt vanlig människa... sa...

Även här sitter det Eljos Renova överallt!

Jord under naglarna sa...

Jag tycker alla ser fina ut. Det finns lite mera på marknaden nu än förr (eller om det är lättare att få tag på). Skulle gärna byta ut alla våra gamla lysknappar, men jag får prioritera annat nu.

Anonym sa...

Vi har Merten själva och de är super snygga och bra. Vi har valt universaldimmer i nästan alla rum och sedan har vi touch dimmer, ser ut som en vanlig strömbrytare men är en dimmer. Ljung har vi dock till köket för det passade så bra med vitvarorna. Lycka till!
/7Pernilla

Maria sa...

Oj här byts det header i parti och minut... snyyyygt!

Elko plus med glasram har vi. Tycker att den passar fint till den stilen vi valt i huset.

Maken här brevid tipsar att Eljo Renova kommer med ett snyygt nytt sortiment nu till hösten. Bara så du vet, håll ögona öppna!

Shit vart tog karl vägen??? Tänkte fråga vad han säger om Merten. Vänta jag springer efter..........

Jo Merten är bra. De tillhör samma koncern som Eljo så de vet nog hur det funkar.

Har du frågor...fråga, så ska jag fråga vidare och sedan svara dig:)

M

Bodil sa...

Att det finns så många olika knappar att välja bland. Hade jag inte en susning om. Den som du har som favorit blir säkert jättebra!
Kram från Bodil

Huset på Marbogården sa...

Finns så mycket att välja på, de du visar är fina allihop:)

Malin sa...

Jag håller med dig om att det är knepigt att bestämma sig! Eftersom vi bygger landstääle och har uptäglafd funkis hemma har jag lobbat för renova, men vi är inte "hemma" än!