måndag 14 september 2009

Rivning

I helgen har det rivits lite grann, delar av innertaket har tagits ner och vi har fått känna på vår nya takhöjd. Rymligt kan man säga fast ändå inte.

Delar av en vägg kastades också ut och jag måste hålla med köksförsäljarna med att vi nog har ett stort kök. Är vi helt klart värda efter att ha lagat mat i en liten vrå så länge.

Bosse värmer sig vid en bygglampa

Blir lite kallt på kvällarna så vi värmer oss med lite olika medel. Torktumlare, värmeljus, bygglampa, avfuktare, byggfläkt, duntäcke, katt......ja sånt där vanligt men inte allt på en gång, det har vi inte kablar för.

Tips från er som bygger på hur ni känner att ni kommer någon vart i bygget så att det inte känns som att man står och stampar mottages gärna.

/iKa

3 kommentarer:

Vimsingen sa...

haha nu ser man verkligen att ni lever mitt i ett bygge!
/Vimsingen

Millan sa...

vadå står och stampar, jag tycker du visar något nytt för varje inlägg så nog måste det väl gå framåt. Kolla in här i din blogg så får du se ;)

Huset på Marbogården sa...

Vissa perioder, när saker tar längre tid än andra kan det kännas som allt står stilla och inget händer. Visst är det så! Men sen helt plötsligt har det hänt massa bara över en helg:)Hos er tycker jag det går framåt hela tiden! Kram