lördag 12 september 2009

Damm

Isolering från isover

Idag har jag målat 68 plankor själv! Det började dock med jag skulle plocka ur lite färdiga plankor längst ner i högen som i sin tur ledde till att hela alltet kollapsade. Nej mamma ingen var i närheten så ingen kom till skada när stapeln liksom lite lätt lutade något för mycket framåt. Jag var för lat att hämta kameran, ville bara komma i gång att måla.

Sen blev det äntligen lite mer isolering i väggarna. Sitter och hostar av allt damm, inte ens likören hjälper. Vi har haft bra med isoleringen i alla våra väggar men nu känns det konstigt mycket tystare. Tänk var underbart tyst det blir när nästa vägg får isolering.

Träffade några gamla kollegor El Corazon igår, åt lite Tapas och drack lite gott. Lika roligt varje gång att träffa killarna och tjejen därifrån. Blev lite mer motiverad inför ett nytt konsultuppdrag nu. Några av dem vet jag läser här men för att vara IT-folk har de nog inte förståt hur man kommenterar..... ;-)

Mer målning och isolering i morgon, sen blir det att leta upp en varm och härlig dusch någonstans.

/iKa

4 kommentarer:

Bodil sa...

Ja nu har jag kikat runt här igen. Det händer ju massor. Nu är det omöjligt att känna igen ert tidigare hus. Fräck vägg på den ena gaveln. Lite annorlunda.
Så många plankor på en och samma dag. Kan gissa vad du kommer att drömma om i natt.
Kram Bodil

Villa Runnaby sa...

Hej!
Vad roligt att läsa hur ni jobbar på!!! Vår tanke var från början att göra mycket själva men det blev inte direkt så då vi fick en liten bebis i samma veva som bygget kom igång :) Man får rätt fullt upp....

Kul att du tittade in hos oss!
/Susanne

Vimsingen sa...

Dammit blir det och hostar gör man. Men förhoppningsvis går det över när huset är klart.
/Vimsingen

Humlan sa...

Jösses så vad du legat i!! 68 plankro, det var minsann inget dåligt dagsverke!
Än likör till hjälper säkert mot dammet! *ler*
Ha det gott! Veronica