lördag 24 oktober 2009

FalunHar kört upp till Falun tillsammans med mina föräldrar för att hälsa på min farmor. Min farmor opererades för bröstcancer i våras så jag får passa på att pusha lite för Rosabandet nu när det är Rosabandetmånaden oktober.

Idag var vi alla på stan och tittade lite i butiker, bl a den nya gallerian Falan och Gruvgatan 13 som Nordingården visar så mycket fina bilder från.

Bilder lånade från odd mollys hemsida

Fick en liten present i förskott så jag passade på att skaffa mig en fiiiiin tunika från Odd Molly. Hade spanat in en kofta på deras hemsida men den var inte så lätt att hitta en butik som hade just den så det fick bli dena istället. Kommer bli snyggt i hop med ett par tughts och mina stövlar från London när vi går på Jerry Williams senare i höst.

Nu blir det lite mer TV-tittande innan vi åker tillbaka till fängelset där vi bor. I morgon bär det av hemåt igen, saknar bygget lite grann o sambon ganska mycket.

/Erika

9 kommentarer:

Nordingården sa...

Nej men oj, var du in på Gruvgatan med el var det bara din Pappa? Jag jobbade nämligen där i dag! Tack snälla du för att du nämner min blogg, vad glad jag blir och vilken supesnygg tunika fr Odd Molly!!! Trevlig helg! Mari.

Carin sa...

Jättefin tunika! Jag ska också kolla in kollektionen tror jag.

Vimsingen sa...

Skönt att komma bort från bygget några dagar. Koftan är verkligen fin!
/Vimsingen

Jord under naglarna sa...

Odd Molly har så fina kläder! Tyvärr är prieserna för höga för mig, men drömma kan jag. ;)

Vi tog (om)vägen förbi Falun för något år sedan när vi var på väg hem från en semester bara för att jag så gärna ville till Gruvgatan. Vi kom dit en måndag och upptäckte att det var stängt! :( Klantigt av mig att inte kolla upp det innan.

Julia sa...

Guuud vilken fin tunika! Jag måste också spana in odd Molly! Kram

Hanna sa...

Så fint du har köpt.
Hanna

En helt vanlig människa... sa...

JAG VILL OXÅ HA ODD MOLLY-KLÄDER! En stickad kofta står på min önskelista!

Adaras mamma sa...

Den där tunikar är minst lika fin som koftan - och mer användbar tror jag! En kofta är svår att motiveta på sommaren, men en tunika funkar alltid :-) Hur som helst - fantastiskt fin

Bodil sa...

Vilken läcker tunika!! Jag äger inget av Odd Mollys plagg, men är faktiskt ganska sugen på just tunika och kofta. Det finns en butik här i Halmstad som säljer deras kläder. Får nog titta inom till våren.
Jerry Williams på Rondo - jag säger bara wow. Vi såg showen i våras med syföreningen. Otroligt bra!!!
Kram Bodil