söndag 15 november 2009

Garaget: Före och Efter


Garaget december 2007

Jag har länge tänkt visa bilder på vårat garage före och efter. Vi byggde ett nytt garage under 2007 då det gamla såg lite ut som Bambi på hal is. Väggarna lutade, poten gick knappt att stänga och det rymde en bil av storlek Fiat. Idag är vi väldigt glada över att ha ett stort och bra garage som är väl isolerat.


Garaget september 2008

Idag blir en perfekt dag att visa efter bilder, har knappt några före bilder. För idag fick jag reda på att jag blivit utsedd till "månadens husblogg" på 
 

Tack så jätte mycket till er som röstat och gillar min blogg så mycket. Ska fortsätta springa runt benen på sambon med kameran så att ni får se fortsättningen. En intervju kommer så småningom och den kommer nog finnas här.


 
  
 

 

 
 
 
 
 

 

Många bilder blev det och några är lite gryniga för jag lyckades alltid ha tid att fota lagom när solen var på väg ner. Den sista bilden är ingången till där vi sover just nu. Hoppas att ni fick lite inspiration!!!

Trevlig söndag, jag kommer ha en super bra söndag efter denna starten!!

/Erika

5 kommentarer:

Skoogstrollet sa...

Oj, vilken förändring. Vad roligt att du även fotar de små detaljerna att inspireras av.

Jag förstår nog inte hur ni orkar med allt slit. Var får ni all energi ifrån?

Mia sa...

Hej otroligt vilken förvandling av både garage och hus. Jag blir lika förundrad varje gång jag kikar in hos dig. Ni kämpar och jobbar på, och så fint det blir!

Hoppas ni hinner mysa lite också mellan varven.
Kram Mia

Husprojekt Drömhus sa...

Grattis Erika till månadens husblogg!!! Tipset gick hem! Roligt!! du är värd titeln!

Adaras mamma sa...

Grattis till utmärkelsen!

Tinnar och torn sa...

Gratulerar bäde till vibyggerhus och garaget, jättefint. Längtar efter vårt garage nu kan man säga. Så drygt med ingen förvaring alls nästan. Kram Petronella