tisdag 24 november 2009

Upp mot skyarna


 Första vindskivorna på plats

Det gäller att passa på att fota när solen skiner. Här lite bilder på vindskivorna som blev klara på ena gaveln förra veckan.


Vindskivorna i sin helhet

Här är en liten mer överskådlig bild på övervåningen. Tycker det blev så himka gulligt med de spetsiga fönstren, bättre än vad jag hade förväntat mig.


Fönster och dörr parti klart

Deta ena fönstret som var skadat vid leverensen bars upp medans jag och mamma var på julmarknad på Tjolöholms Slott. Härligt med massa ljus inne nu så länge vädret inte är som i söndags när det aldrig blev riktigt ljust för det bara regna regna regna hela dagen.


Stort härligt fönster mot söder

Fick en bukett med Liljor som tack för våra gamla fönster som vi sde på blocket. De luktar lite mycket för att ha dem på vinden där vi bor nu så de får stå på byggplatsen, ja varför inte? Luktar gott iallafall!


Leksaker

Sambons nya leksaker, han har inte lärt sig att vänta med sånt här innan jul. Nu förstår jag att just den trådlösa sticksågen behövdes just nu för han ville slippa kabeln när han kapar råsponten på taket. Säkerheten måste gå först!Keddykamin till salu

Till sist en bild på vår trogne vän kaminen. Den har värmt oss i ett par år nu men nu skall den bort. Är ni intresserade så lämna en kommentar.

 
Bild från jotul.com

Istället blir det något i stil med den här.......

 
Bild från contura.se

.....eller något sånt här. Den nya kamminen kommer att stå till höger om det nya stora fönstret om man ser det innifrån.

Ha en fortsatt trevlig dag!!

/Erika3 kommentarer:

vitavillan sa...

De spetsiga fönsterna var verkligen snygga! Pricken över i ,liksom :)

Vera sa...

Fönstren, kaminen allt - supersnyggt!

Har du sett att det är kampanj på Contura? Vi sparade - tjänade ;-) - 4200. Nöjd.

lillasyster liten sa...

vilken trevlig byggblogg. vad fint ni får det. kul.

lycka till..

/Jeanette