tisdag 8 december 2009

Dynamite
I fredags var det äntligen dags för att gå på Jerry Williams show Dynamite på Rondo. Vi hade bokat i god tid så vi satt 2 meter från scenen, grymma platser! Fotade lite med mobilen så att ni kan få se 67-åring, som är vältränad som få, rocka loss.


Rockiga låtar och härliga ballader, han kan sin sak helt klart!


Han hade en rosa kavaj på sig ett tag men det blev helt fel på bild kan jag säga så ni får nöja er med den svarta kavajen även om det var en ca 4 jackor till som användes.

Var lite skeptisk till maten innan men vår oxfilé var verkligen jätte fin så vi var mätta och belåtna när konserten började. Två timmar rock'n'roll, snickrandet gick som en dans i helgen kändes det som efter detta uppåttjack!

Tack mamma, pappa, svärmor o svärfar för  trevligt sällskap!!
Undrar vad det blir nästa gång?!

/Erika

4 kommentarer:

Livet på Marbogården sa...

Jerry still going strong!!! Såg han för några år sedan och han är grym. Bäst att spara den nya dörren så länge, håller med att det lätt kan gå sönder något!

Millas hem sa...

Ja, tänk va! Att han orkar rocka på sådär fortfarande! Strongt!!

Kramen

Anonym sa...

Tack för ett trevligt sällskap, god middag och ett tempofyllt och sprakande föreställning på scenen.

MoR

Anna & Erik sa...

Hej,
GUD vilken fin krans du fick till, vad händig du är!

Jo det var lite pyssligt med golvvärmeslingorna. Så ni ska ge er på det oxå. Det går nog fint. Vi gick efter ritningar vi fått från firman vi beställt slingorna från, vilket ingick. Har ni spårade golvskivor som ni ska lägga dem i?

Det blir fjärrvärme i våra slingor. Vad blir det för er?

Kram
Anna