onsdag 30 december 2009

Kallt om tårnarna


Bild lånad från Jula.se

Fick några kommentarer om att jag använde mina Ecco-stövlar när jag jobbade i huset. Hittade dessa stövlar när vi var på Jula häromdagen, har haft på mig dem hela dagen idag och förutom att man känner sig som klumpfot är de väldigt varma och goa. Lite moonboots/snowjoggings känsla tycker jag.Fotograferat med stativ i mörker

Fick ett stativ till min kamera i julklapp och idag när mörkret hade kommit så passade jag på att testa det lite grann. Har aldrig fotat med ett innan så jag är ingen expert men det var roligt att försöka. Kanske skall testa när det är ännu mörkare och kanske inte när den stora lampan (läs: månen) är tänd på himlen.

Så näst sista dagen för i år avslutades med bygge, ganska typiskt för i år, kallt men väldigt fint väder. Nästa år så här dags hoppas jag att brasan är tänd, att disken står i diskmaskinen och att TVn visar en bra film.

Gott Nytt År!!

/Erika

8 kommentarer:

Millan sa...

Gott nytt år på dig med!
Kram

Maria sa...

Ett gott slut och ett riktigt gott nytt år önskar jag er.

Nästa vinter sitter ni och myser i ert vackra hus och ert mys kommer att bli än mysigare då ni sitter och pratar om minnena från byggtiden. Att ni jobbat så hårt för det tillsammans sida vid sina.

Många kramar Maria

Vimsingen sa...

Gott nytt år. Ni har verkligen ett riktigt spännande byggår framför er!

Bodil sa...

Tittar in för att önska er GOTT NYTT ÅR!!!! Det är så kul att följa ert bygge. Köket kommer att bli urtjusigt!
Tack för alla värmande kommentarer hos mig!!!!
Kram Bodil

Vera sa...

Fina. God fortsättning!!

Jenny sa...

Gott nytt och härligt 2010 önskar jag er :) Härligt med rejäla skor! Här har jag ett par kängor som slits varmt på vintern o hösten :)

Kram Jenny

Jord under naglarna sa...

God fortättning på det nya året!

Husprojekt Drömhus sa...

Hej.. stativet underlättar myvket för att få bra mörkerbilder för mug med.. måste bara använda det mer :) Kul att du gillade vovven, visst är hon söt, nu klurar jag på namnet.. får henne om 2 veckor :) Längtar.. Skafferiet är jag så nöjd över, du har rätt det sväljer som ett helt kylskåp & mycket mer faktiskt! Så himlans bra att kunna se på allt man har i skafferiet utan att dra ut lådor eller skåp & titta längst bak m.m... Men det passar ju inte i alla kök, men jag älskar det! God fortsättning på det nya året!!!