måndag 22 februari 2010

Fokus kök

Spacklat och slipat i köket

Sjukstugan är nästan helt borta så i helgen har vi jobbat på igen. Skottat en massa sablans attans dumma snö, grym träning men jag hade hellre lagt energin på huset. Mer bilder på snön snart, tog lite fina bilder på snövallarna i helgen.

Vi fick fin hjälp i helgen, så det har blivit gjort en hel del här och där. Jag och mamma hjälptes åt att spackla ena dagen och slipa lite andra dagen.

 
 Hall och allrum med gips

Vi har burit burit och burit i helgen. Reglar, golvspån och gips i mängder, sambon ville ha tömt så mycket vi bara kunde i garaget så att köket får plats. Man vill ju inte att ett så fint kök ska stå utomhus vidare länge. Sa jag när det kommer? Det kommer på TORSDAG!!!! Yeehaaa.....

 
Gipsad hall

Sambon har jobbat på med att lägga golvspån och gipsa där han kommer åt för att materialet inte skall vara så mycket vägen.
Försöker visa rummen ur nya vinklar men jag kommer snart inte i håg vilka vinklar jag redan har visat.

 
 Trampskydd i köket

Efter spacklingen så var det dags för nästa omgång med kvistlackande. När denna omgång var klar återigen så gav vi oss på att göra klart med trampskyddet i taket. Nästa steg är att sätta upp kortlingar i taket och sedan skall panelen komma upp för att ge plats åt fräsning för golvslingorna. Gäller att tänka flera steg nu när vi har material överallt i huset.

 
 Lite cool belysning när man har tänt en bygglampa på övervåningen!!!

Lite grann om allt möjligt men egentligen är det fokus kök just nu. I morgon och på onsdag kommer vi att måla väggarna. På torsdag tar jag min super racer och flyger hem från jobbet för att se om det är så fint som jag hoppas. Till helgen hoppas vi att vi kan börja ställa in köket, hoppas hoppas!!

Det är mycket nu.......

/Erika

8 kommentarer:

Julia sa...

Jag är så imponerad av allt ert slit! Så otroligt fint allt kommer att bli. Kram från Julia

Livet på Marbogården sa...

Ni sliter och står i, hoppas ni blir nöjda med köket...Kram

Mia sa...

Vad skönt att förkylningen släppt så ni kan jobba på igen. Själv blir jag ju trött bara jag läser om allt ert slit, usch vad jag känner mig lat. :)

Kram Mia

Mårtensdrätt sa...

Härligt att ni piggat på er inför uppsättningen av köket, nu är otroligt duktiga, oj vad ni sliter:)Men det kommer att bli så fint, ser med spänning fram mot ert kök, har ju sett det....

Marina sa...

Det går verkligen framåt tycker jag. Fönsterna är så fina!

Kram!

Vimsingen sa...

Wow, koller köket redan? Ska bli jättespännande att se hur det ser ut.
kram
Vilma

A home far away sa...

Härligt att det börjar visa resultat nu efter allt jobb:)

Kram Gunilla i Singapore

Snäckskalsdalen sa...

Japp, nu går det undan, ska du se! Det är spännande att följa!
Kram
Agneta!