måndag 15 februari 2010

Gipsning pågår

Matplatsen

I helgen när jag och mor koncentrerade oss på panelen så gipsade sambon o far. Idag har han gjort klart hela köket men med mask på för det var attans vad det dammade. Febrig o hostig ja då blir man inte friskare om man inte har mask på sig.

Motsatta delen

Sista väggen med altandörren gjordes alltså klart idag. I morgon blir det spackling och slipning men sambon har hyrt en giraff så förhoppningsvis går slipning bra.

Köksdelen

Många hål i väggarna blir det men det är sååååå roligt att ha kommit så långt att gipsen är uppe, känns helt otroligt att man har ett rum som bara har några små "futtiga" saker kvar som golvslingor, parkett, målning, kök, panel.......

Matplatsen igen

Här kommer matplatsen att stå, i helgen strålade solen in i köket och lyste upp hela rummet på ett jätte härligt vår/vinter vis. Ska nog bli några vårtecken i år med ska ni se.

 
Spackel sugen någon?

Då var det kanske dags att snart beställa hem lite väggfärg, tror jag vet en som jag kan flirta med och ge en pensel till. L!?!?!? ;-)

Tar på krafterna att jobba hela dagar på kontor igen så det blir nog en tidig kväll i kväll.
Go natt!!

/Erika

7 kommentarer:

Adaras mamma sa...

klart att jag kan hjälpa till. Bara att säga till så har vi en dejt. Inte så mycket träning på sistone pga kassa luftrör, så jag kan alla dagar :-)

Livet på Marbogården sa...

Fint det blir:)

Jenny sa...

Super fint, tänk om sambon hade vett o använt mask när han gipsar också men icke :/

Ha en fin vecka, kramar

Vera sa...

Det blir så fint! Jag är såå imponerad över allt jobb ni gör!

Veronica sa...

Det blir jätefint! Så fort gipset kommer upp blir det liksom "rent". Visst är det mycket jobb kvar, spackling är ju inte det roligaste men resten:). Ytan, golv, färg osv är riktigt spännande. Är jättenyfiken!

Kram Veronica

Daniel sa...

okej! jo vi har fått det intrycket att det blir billigare. väntar offert från 2 lösvirkeshus-byggare. en får vi på lördag :) men hur har det funkat med att bygga utomhus vid dåligt väder osv? blir det inte fuktigt m.m. och risk för fukt/mögel senare?

Husprojekt Drömhus sa...

Det tar sig... kan tänka mig att du längtar till det färdiga resultatet, ska bli spännande att se :)