måndag 1 mars 2010

Vårteckensutmaning 1


Då var det dags igen, Viveka med bloggen Humlabacken har kört igång årets Vårteckensutmaning. För att komma åt alla som är med i årets utmaning är det bara att klicka på den våriga ovalen här till höger. För att se mina vårtecken från förra året så väljer ni Vårtecken under etiketter.

 

Årets första tecken är något som man som kanske inte uppskattar andra årstider, det är droppande vatten i olika former. Vattnet rinner ner från taket och vattnet smälter bort från alla våra högar med plank. Lite roligt att se vad man glömde gömma undan innan snön kom förra året.

Bild lånad från Bokia.se

Ett annat vårtecken som är så här dags varje (lite mer pålitligt än naturens tecken) är bokrean. Jag var i väg i dag och köpte en bok som jag nyligen lånade från bokbussen. Hinner ju aldrig läsa dem under lånetiden så denna får bo permanent vid sängen istället. Kan ju alltid hoppas att det gör att jag hinner läsa lite och inte bara kolla på bilderna.

Trevlig vecka på er!!

/Erika

7 kommentarer:

Maria sa...

Halloj där!

Visst är det skoj att hitta saker som töar fram. Inte för att det töat värst mycket hos oss men idag kom jag på att jag faktiskt har en massa fina krukor överallt under snön som jag höstpiffade så fint.

Ser att ni fått hem köket nu. Så spännande! Ska det upp snart eller ska ni ha det i garaget lika länge som va hade vårt? Hoppas inte för er skull för vi hade nog köket i garaget i nästan två månader:(

Kram Maria

Bodil sa...

Jasså du har hunnit med bokrean!! Trädgårdsböcker är favoriter hos mig. Har massor och tar gärna fram dem då och då för att få inspiration.
Kram Bodil

Snäckskalsdalen sa...

Bokrean, där sa du det! Jag hämtade ju ut mitt paket fr Bokus idag och har glömt det nånstans. Hemma nånstans, alltså. Så kul! Det var verkligen ett bra vårtecken med bokrean.
Fina bilder!
Agneta

Elins tittskåp sa...

En bok jag gärna skulle vilja titta i, har inte kommit iväg än på bokrean.

Kramar Birgitta

Livet på Marbogården sa...

Tack för tipset om bloggen! Har tittat där och det är ju en riktigt duktig tjej, med många tips och ideér.
Kul att köket har anlänt, ha det gott!

Vimsingen sa...

Skönt att det tötar lite. Jag ser verkligen fram mot våren!
Kram
Vilma

Viveka på Humlebacken sa...

Jo du, jag tom njöt när det regnade igår.. det gör man inte sedan.. men idag snöar det igen:(