fredag 16 april 2010

Köksuppdatering


Förra helgen satte sambon upp bänkskivan och kranen i köket. Vilken skillnad!! Kranen glänser så fint med sin hög svanhals och diskhon är jätte fin och så allting vid ett fönster som visar våren ute. Man blir lite kär i sin kran och disk ho kan jag lova.


Ja, så har vi då vårat skafferi, vid besök från köksfirman för att få bekräftat att det var färg fel eller inte och det var färg fel igen. Det är lurigt med ljuset men det är helt enkelt inte samma.

I veckan har vi pratat mer med kökstillverkaren då det vi misstänkte om skåpet till diskmaskinen stämde när vi kom hem med diskmaskinen igår. Det är inte rätt djup på skåpet så det blir att komma på en bra lösning så att det skåpet blir i stil med resten av köket.
Både säljaren och hon på reklamationsavdelningen har varit väldigt tillmötesgående så det känns inte helt hopplöst att det skall bli så fint som man drömt om till slut.

Bara att jobba vidare i helgen, trevlig fredag!

/Erika

5 kommentarer:

Marina sa...

Vilken fin odlingsbädd i förra inlägget!

Köket tar verklgien form nu med inredningen. Synd att det blivit lite strul mne lovande att de är trevliga mot er i alla fall. Hoppas det ordnar sig!

Kram!

Wictoria sa...

HejHej!
Förstår om du blir kär i diskhon:)super fin..

Husprojekt Drömhus sa...

Ååh vad fint att ni har innanförliggande luckor & vasken är ju gudafin! :) Hoppas ni får rätt på färgkulörerna snart, alltid trist när det strular ..ha en skön söndag!

Bodil sa...

Er diskho är verkligen originell och vacker. Förstår att du gillar att ha ett fönster frmför. Det har jag också i köket. En levande tavla kan man säga.
Tack för alla kommentarer. Jag har varit så dålig på att kommentera ett tag, fy på sig. Bättring lovas.
Kram Bodil

Elin - Ett hus till oss sa...

Vad snygg diskho och kran ni har valt. Riktigt fint med porslin. Hoppas det ordnar sig med färgen. Man tänker att vitt är lätt, men det är nog ofta den svåraste färgen, det finns för många nyanser. Det ser såååå fint ut!

sv: för ett tag sedan var vi i Göteborg en helg. Var ligger ert hus?

Kram Elin!