torsdag 15 april 2010

Odlingsbädd 2010Det här området blev mitt påskprojekt i år. Jag flisade en hög med grenar så att jag fick en masa flis att använda. Det blev till att rensa lite runt min odlingslåda och lägga ut tidningar och en massa flis. Stenarna kom fram när vi grävde för det lilla vi byggde ut huset med förra sommaren. Helt gratis projekt med andra ord, återvinning är alltid bra.


Hoppas att busken ska få sig en liten skjuts nu när jag rensat bort allt gräs kring den. Tror det är en schersmin men jag brukar blanda i hopa min buskar i början av året.


Även fönstren är återvunna från bygget, de satt i sovrummet innan. Nu gör det gott över mina små plantor som kämpat i vintern. Lite hästbajs på det hela och en skvätt så har det hänt grejer, dessa bilder är från helgen och när jag kollade i dag hade det tagit lite mer fart.


Lite svårt att se kanske men det är mina rabarber från Taklyftets trädgård. Några plantor med Kantnepeta syns med men de har nog inte klarat sig från vintern och katterna.

Fler inlägg om odlingslådor hittar du hos husprojekt Drömhus, Humlebacken och det jag själv skrev förra året när jag gjorde dem, här och här.

/Erika

3 kommentarer:

♥ ♥ Sara♥ ♥ sa...

Vilken fin odlingsbädd du har, snyggt med vitt! har tittat på din blogg några gånger och hittar alltid nåt roligt/fint att titta på. kika gärna in på min blogg Hälsning Sara

Jord under naglarna sa...

Jättefin odlingsbädd! Jag kan tänka mig att det är varmt och gott där i.

Trevlig helg!

Helene sa...

Älskar återvinning och smarta lösningar.
Håller på att spåna idéer om bro över vår bäck.
Det lutar åt att använda oss av våra träd och göra en bro av ett par stockar.
Om man barkar dem håller de i 100 år enligt säker källa!

Kram Helene

PS. Är du på Facebook? DS.