lördag 3 april 2010

Vitvaror


Samsung Twin Kyl

Nu har vi äntligen beställt vitvaror till köket, Media Markt hade fint erbjudande i helgen så då passade vi på. Tyvärr är det lite lång leverans tid men men inte riktigt som om vi inte är vana att ha ett kök.

 
 Samsund Twin Frys

Vi valde rostfritt så det blir mycket grått i köket även om det är ljus grått det andra.
Gillade deras kyl och frys för de såg inte ut som alla andra inuti. T ex frysen har extra fack på insidan dörren och isbitsfunktion och sen en tydlig display på dörren så att man slipper den där plastiga kanten högst upp på skåpet.
Samsung ugn

Inbyggnads ugn med pyrolytisk rengöring och den har en speciell plåt som kan dela av ugnen i två. Plåten fungerar även att baka pizza på, precis som hos pizzerian.
Samsung häll
Vi valde induktionshäll, hade kriterier att man inte skulle vara tvungen att stå och trycka tusen gånger för att öka värmen. Den vi valde hade snabbsteg och en stor yta som gör att man använda grytor eller andra byttor av olika former.

 Bosch diskmaskin

Det blev Samsung på allt utom en sak nämligen diskmaskinen, allt annat är ju i rostfritt men inte diskmaskinen för den är helintegrerade i köket. Bosch och Siemens diskmaskiner var identiska och kom från samma fabrik enligt säljaren men ändå skiljde sig priset. Roligt det där hur samma fabriker gör samma maskiner o så en klisterlapp på o vips så är den ett tusenlapp dyrare.
Den här diskmaskinen har ett bra bestick fack överst i maskinen så att man slipper släppa ner geggia bestick i den vanliga korgen. Det är något bland äckligaste jag vet så jag blev glad när jag såg detta för första gången hos min syster.

Köksbänkskivorna har vi ju hemma så nu har vi alla mått vi behöver för att såg till dem tyvärr får vi vänta till juni då på att hela köket blir klart men vi har väl något annat vi kan göra tills dess antar jag.

Solen lyser och det är långhelg, Glad Påsk på er!!

/Erika

3 kommentarer:

piggelin sa...

åh fina vitvaror!Verkar så att Media markt har fina saker:) Ska då kika på affären ¨nån dag:)
Nu får ni väl ha paus från att fixa och dona i huset för det är påsk!
Ät gott och njut av godiset:-)
kram!

Snäckskalsdalen sa...

Det var riktigt snyggsnygga grejer!
Det skall bli kul när vi får se dom på plats!
Kram
Agneta

Livet på Marbogården sa...

Det ni valt ser ju ut att bli riktigt bra!!!