tisdag 30 mars 2010

Mot ett kök sakta men säkert


Köket i dagsljus

I förra veckan målade jag klart andra strykning av innertaket, det har tagit sin tid för jag har gjort det på plats. Snacka om att nacken blir stel av att stå och stirra upp i taket.
Vet inte om det syns så tydligt på bilden att taket är vitare men det är ett helt annat ljus i köket nu när man får inte mer dagsljus.

Vi har haft besök från både kökssäljaren och från Beckers då vi har lite problem med färgskiftningar på olika ställen. Skafferiet, inte själva dörren utan skåpet, hade inte alls samma färg som resten av vårat kök och det intygade säljaren som var här.
Kökssäljerskan kom personligen och levererade våra suuuuper fina handtag (ska fota dem snart) och med sig hade hon en liten överraskning till oss. Det är verkligen skillnad att ha att göra med säljare och säljare.

Jag har lagt till en länklista till alla våra leverantörer som har skött sig so far. Hoppas den hjälper er som letar information om/att/hur/var/när bygga. När man satt o tänkte efter om det var några fler så inser man att man faktiskt snart har allt material hemma kanske inte för övervåningen men det är ju samma samma ungefär.

Ekbänkskiva

En sak är det kvar och det är vitvaror till köket, det var vi och kollade in i helgen så vi har haft lite att fundera över, så nästa helg blir det att åka och beställa. 2-3 veckors lev tid har jag för mig sedan så är köket så nära komplett det kan bli.

Bänkskivan köpte vi i helgen, valde en från Hornbach. Ganska billig så det gör inte så mycket att vi ev byter ut den mot en som vi gör själva om några år.

Nu blir det Trädgårdstidningar för hela slanten i sängen......

/Erika

7 kommentarer:

Ett hus i skogsbacken sa...

Spännande att se hur köket börjar ta form. Tittar in här lite då och då, trevlig blogg! Kul att du kikar in i vår blogg! :=) /Elin

Helene sa...

Härligt!
Det måste vara skönt att kommit så här långt.

Kram Helene

Livet på Marbogården sa...

Nu börjar det se ut som ett kök. Vad roligt, skall bli spännande att se fortsättningen.

Husprojekt Drömhus sa...

köket verkar bli såå fint! ser framemot fler bilder!! :)

Snäckskalsdalen sa...

Det spricker snart ut i din trädgård också. Vi har vårregn idag och kan hända hjälper det till lite.
Vilket jättefint kök ni kommer att få. Den bänkskivan tycker jag var jätte-jättefin. Bättre kan det väl inte bli!
Ha det bra med trädgårdslektyren, visst är det kul!
Kram
Agneta

Marina sa...

Oj va härligt att det tar form nu. Glad påsk!

Hjälmareds Allé 8 sa...

Ser riktigt trevligt ut med ett hörnskafferi!

Lycka till med projektet!

mvh
/Sara
Hjälmareds Allé 8