onsdag 5 maj 2010

Allrummet tar form


Allrummet har börjat ta form nu, golvet blev klart förra helgen och jag tycker det är så roligt med alla dessa spår i golvet. Som en stor lekplats för Märklintåg....tuff tuff!
Vi fick tag på riktigt bra fräshuvuden och med de gick de lite lättare för sambon att fräsa och så har han ju fått lite mer vana nu. Bara badrummet kvar att fräsa sedan kan vi lägga ut alla slingor på bottenvåningen. Det var lite det som var grejen annars kan vi inte börja med badrummet. Allting har sin tur!


Här är det fräst för kaminen, den är lite större än pallen men den får symbolisera kamin idag för er.


Här är spåren, pallen och så det fina innertaket som jag har kvistat o målat. Toan är på sin riktigt plats och i denna vinkel kanske det säger lite mer om hur det blir när det är klart.


Hallen och allrummet hänger i hop och då taket är klart i allrummet tyder det även att taket är klart i hallen. Vi har inte bestämt oss för om vi ska snickra trappan själva eller köpa en. Inte heller bestämt riktigt bredd-höjd-sväng-djup o allt sådant så vi (läs: sambon) fick chansa lite på hur stort hål vi skulle lämna i taket upp till andra våningen.

Till helgen är det äntligen trädgårdsdagar på Liseberg igen. Hoppas hitta lite nya växter och massa inspiration!

/Erika

4 kommentarer:

Bodil sa...

Jag blir lika imponerad varje gång jag tittar in hos dig. Ni är ju helt otroliga. Fattar bara inte hur ni orkar med all renovering upptill arbeten!!! Hur länge har ni hållit på egentligen??? Men finfint blir det!!!
Och tack för alla goa kommentarer hos mig!!
Kram Bodil

Adaras mamma sa...

Wow! Känner att det är dags för en tur ut på landet snart för att kika in och se det "på riktigt"

Helene sa...

Vad ni sliter.
Är inte avundsjuk på ert arbete.

Det blir så bra allt ni gör.

Är glad att vi nu ska sätta andra i arbete efter 20 års tidigare renoverande!

Puh!

Kram Helene

Graadskan sa...

Här har det hänt grejer sedan jag var här sist! Var så sent som idag uta och körde i våra trakter och kom på mig själv med att "leta" lite efter ert hus. Hittade det inte, men jag är väldigt nyfiken av mig, så du kan väl maila mig var det ligger?!?

Kram Camilla