lördag 5 juni 2010

Kylskåpet lyser


För ett tag sedan visade jag köket med kylskåpet på plats men jag visade aldrig inuti. Dags att ta en liten titta vad som gömmer sig badkom dörren. Här hittar ni inlägget om köket.


Här står en kyld, trevlig flaska, inte helt fel med ett glaslikör ute i kvällsolen en sådan här härlig vår/sommar dag. I kväll klippte jag gräset och då är man väl värd något gott att dricka? Nu blev det inte likör men till nästa gång kanske.


Här ser man lite mer av vårat upplysta kylskåp, så härligt att ha ett nytt, fräscht och stort eget kylskåp som är kallt. Stor skillnad mot kylbagen som vi använt sedan  i höstas.


Här är vårat skafferi, tog ett bra tag för det att komma på plats (kanske lite därför vi är lite trötta på köket just nu) men stort och väldigt rymligt är det. Har börjat fylla på lite smått och mer blir det så fort jag får någonstans att koka lite mat. Lundinskan är duktig på att sälja, var ju tvungen att prova deras nya salt.

Hoppas vi får en härligt solig helg!
/Erika

3 kommentarer:

Veronica sa...

Mycket snggt! Likörfaskan stod mycket lägligt, det första man ser när man öppnat dörren.....det finns många saker att fira t.ex en bra gräsklippning;)
//Veronica

Adaras mamma sa...

Jag kommer snart och hälsar på och då kanske vi skall ta oss ett glas eller två :-)

Husprojekt Drömhus sa...

En award väntar på dig inne på min blogg, hoppas du vill ta emot den! Kram & ha en bra dag, Tiina.