måndag 7 juni 2010

Målardags a la 2010 vs 2009

Nymålat garage

I helgen har vi börjat lite smått på sista strykningen av panelen på huset och garaget. Penslarna gjorde jag i ordning förra helgen (här går det sakta nu som ni märker) och i helgen skulle vi ta det sista ner till på garaget trodde vi. Icke heller, för vi hade knappt någon färg när vi väl satte igång! Det gråa runt garageporten fick sig en sista strykning och så lite runt hörnet. Det vita runt porten fick sig en slick det med, bara att hoppas på sol nästa helg igen och ta nya tag.

Målarplats 2010

Här har jag målat lite extra brädor som skall sitta i nock på undersidan taket. Stabilt och bra höjd med pallarna men inte lika lyxigt som förra årets tält.

Målarplats 2009

Jupp, varenda bräda i den där högen har jag (med hjälp av någon/några andra) målat två gånger redan och nu är det alltså dags för en tredje gång. Varför tar det aldrig slut?!

Hoppas ni haft en skön helg!
/Erika

4 kommentarer:

Marina sa...

Ni jobbar o jobbar o fint blir det. Kram!

Veronica sa...

Tänk vilken underbar känsla den dagen man kan säga att det är färdigmålat och inte som nu nästan klart bara det och det och.... kvar. Vi håller tummarna för vädret!

/veronica

Graadskan sa...

Åh, så fint ert kök blir!! Härlig känsla att närma sig målet!

Jag har dessvärre inte haft vägarna förbi ert hus än, men jag får snart ta mig dit i alla fall! Är väldigt nyfiken!

Hoppas allt är bra, trots regnet!

Kram Camilla

Husprojekt Drömhus sa...

tack för din kommentar :) Kul att du gillar köket!! Glöm nu inte din award du award du fick, kommenterade nog i förra inlägget!:)