torsdag 17 juni 2010

Grå cement och grått kakel


Vi har gjutit uppe på golvvärmen i hallen. Första gången för oss och när man bara har möjlighet att blanda cementen i hinkar så blir det inte helt 100%.  Vi lånad en stor och fin blandare när vi skulle mura till grunden men den ville ägaren ha tillbaka för en vecka sedan. Typiskt! Visst kan man hyra en men kan man snåla lite på pengarna så gäller det att passa på.
Till helgen hoppas vi kunna få lånat ett annans maskin, då är det dags för tvätt stugan.


Tvättstugan ser ut så här just nu. Massa slipdamm på golvet och hyffsat ny spacklade väggar. Får se om min spackling duger eller om det måste slipas lite till. Här skall vi ha en slät vävtapet med vit våtrumsfärg på och på golvet blir det grått kakel i 30x30. Hoppas att detta skall komma till butiken på fredag.

Skall bli spännande att få ett ytskickt till klart, är snart "bara" väggarna i allt utom köket kvar. Nästan då...ska bara....


Vi har tillslut bestämt oss för Merten M-Plan som vägguttag. Inga billiga vägguttag men standard är så trist/vanligt att vi kände att det hade varit trevligt att få snygga detaljer även på de mindre sakerna.
Någon som har erfarenhet av denna eller som har valt något annat märke som ni tycker mer om så får ni gärna lämna en kommentar.

Har fotat mer i köket i dag så det kommer mer bilder därifrån för er som frågat efter detta.
Bara 35 dagar kvar till semester, resan är betald så nu bär det snart av....

/Erika

1 kommentar:

Veronica sa...

Det är ju ytan som är det roliga. Belöningen efter allt slit... Vita väggar och grått golv är en oslagbar kombination ( har själv provat!) Semesternedräkningen är igång!
Trevlig helg!
Veronica