lördag 21 augusti 2010

Grått och vitt


Idag har varit en lite halvtrött dag, fick kanske lite väl mycket gjort i går och var uppe lite väl tidigt i dag. Jaja vi fick gjort en del i dag med. Som t ex två vändor till Beckers, jag stod för ena vändan. Kom på att jag hellre ville ha helt vita väggar för att slippa känslan av femtielva nyanser av vitt som vi har i köket i dag. Det blev en stor spann vit färg, roller handtag passande till de rollerhuvuden vi har, stort fint tråg som passar nya rollern och så en lagom kort förlängning så att jag når att måla våra väggar utan pall. Superfina grejer!!Den här väggen målad jag efter middagen bara för att jag gillade mina nya verktyg. En och en halv vägg kvar i allrummet sedan är allt målat på denna våning. Hallen blir ju tapet så den räknas inte.


Badrummet har kommit lite längre, idag var det duschens tur. Här ser man in i badrummet från allrummet. Toaletten kommer stå rakt fram, tvättstugan är till vänster och duschen till höger.


Tvättstuga och toaletten sett från duschen. Vi har valt att inte ha någon tröskel in till tvättstugan. Vi kommer även lämna helt öppet mellan rummen och om vi ändrar oss sätter vi in en dörr senare.


Här är nishcen där vi kommer ha en bänkskiva med två handfat. Duschen hörnen skymtas till höger. Vi får inte glömma att min (fd) kollega L vill sova här inne när hon är på besök när det är klart. Får kolla om vår extramadrass får plats när vi är klara med den i köket.


Här är juveln i vår krona.....den gigantiska duschen.....hoppas duschen vi beställde härom kväll kommer att passa och ge oss ett härligt vattenfall att duscha under.

Grekiskinpirerad paj a la Erika/Tasteline


En fredagkväll hos oss kan se ut som följande...sambon lägger klinker och jag målar med mina nya verktyg.
Vi avslutar dagen med att äta våran första hemlagade paj någonsin i detta huset inklusive sommarstugan som var här innan. Sedan kryper vi ner och sover ännu en natt på madrassen i köket. Hur mysigt som helst och med nya verktyg är ju allt lite roligare eller hur!?

/Erika

3 kommentarer:

Marina sa...

Det är verkligen ett speciellt liv ni lever under er långa renovering.
Stor fest när allt är klart?

Kram!

Helene sa...

Så kul att ni kan "bo" i huset.
När beräknar ni flytta in på rikt!

Adaras mamma sa...

Jag har inte sagt att jag 'vill' sova där, bara att det är större än mitt sovrum :-) Tycker att ett köksgolv duger alldeles utmärkt att sova på!