måndag 23 augusti 2010

Badrumsväggarna får sitt


Sambon slet på som bara den under sina två sista dagar av sin semester. Badrumsväggar stod överst på listan.


Den här väggen är den man ser först när man kommer in i badrummet. Plattan längst ner återstår innan vi kan foga väggarna runt toaletten, fram tills dess är vi utan toaletten igen men nu är man van. Till höger kommer handfaten så småningom.


S har ett laservattenpass som kastar en vågrätlinje i 360 grader runt sig. Efter den linjen har han sedan utgått när han börjat kakla på väggarna. Rakt och fint överallt är det.


Här står jag vid handfaten och tittar mot tvättstugan. Den nya torktumlaren är på plats och fungerar fint. Tyvärr börjar nu tvättmaskinen ge upp så vi får shoppa en ny så att vi inte står utan. Under min sista vecka skall jag fösöka att sätta ihop skåpen vi köpte på IKEA. Nu har jag bara lite problem att bära själv så vi får se hur det skall gå. Skulle bara bära upp några lådor med kakel till S och vad händer när man tar sitt andra paket lika försiktigt som de andra? Ajajajaj i ryggen och där stod jag som en kratta själv i garaget. Har promenerat, stretchat och haft varm tröja på mig för att mjuka upp musklerna. Det har släppt men jag är ju inte snabb och uppe och hoppar utan tar det lugnt och fotar o bloggar lite.


Gillar mönstret med att förskjuta en rad plattor. Det händer liksom något mer på väggarna än bara vitt vanligt kakel.

Mer promenad och sedan skall vi testa på om det går att måla lite eller kanske att jag åker och shoppar lite mat o lagar middag åt mannen som är på sitt arbete och vilar upp kroppen.

Trevlig vecka!
/Erika

5 kommentarer:

Eva sa...

duktig gubbe du har! Superfint blir det!

Mårtensdrätt sa...

Kanonbra, vilket härligt stort badrum,;)

Fru Puff sa...

Hoppas ryggen blir bättre snart! Kaklet ser jättefint ut!

Adaras mamma sa...

Gillar också förskjutningen. Och var rädd om ryggen! Vet ju hur tunga plattorna är - inget att leka med!

nr14 sa...

Blir så bra og flott med de 2 vinduene på veggen. Det vil gi herlig dagslys inn på badet. Flisene er fine:)

Ta vare på deg selv og ryggen din;)