fredag 27 augusti 2010

Överraskning gone missing


Sambon har varit borta i ett par dagar och jag ville få klart lite saker som han inte visste om. Jag ringde min supereffic fd kollega L och bestämde planer. Först lagades det en god stor lasagne (som även skulle vara som en välkommst middag åt gubben nästa dag) och efter detta gjordes en extremt fet och mycket god kladdkaka.


Sedan bara vi upp några platta paket från IKEA från garaget. Nu till kvällens höjdpunkt, att skruva i hop skåp till tvättstugan. Läsa instruktioner, kvinnor som vi är, och skruva skruva skruva. Det går mycket fortare att skruva med maskin än för hand tom personalen på IKEA springer runt med skruvdrager och inga mesig skruvmejslar här inte.


Här har vi resultatet, ett stycke städskåp på plats. Vi satte inte fast dörren för jag har en känsla av att vi vill dra fram skåpet för att kunna sätta fast lite lister.


Innan sambon kom hem i går hann jag skriva i hop hörnskåpet själv. Vi behöver dock kapa lite i bakkant i skåpet för alla röra så jag vågade inte  sätta fast benen eller ställa det på plats.

Det här med överrasknings middag.......ja den går ju inte att värma i ugnen om hela ugnen har slutat att fungera vilket den gjorde efter att jag körde det inbyggda rengöringsprogrammet. I frustration att jag inte fick i gång ugnen tog jag med mig kakan till grannen på kvällen och vi åt upp den, S kom hem lagom för att hinna smaka en bit på kakan. Blev inte så mycket ooo  o aaaa över mina skåp mer skruvandes för att kolla ugnen.

Idag blir det att åka i väg med ugnen till butiken och samtidigt köra hem den nya tvättmaskinen, den gamla maskinen är på väg att ge upp den med.

Tack för hjälpen och en super trevlig kväll L!!
Trevlig helg!
/Erika

3 kommentarer:

Graadskan sa...

Hej Erika!!

Länge sedan jag lämnade spår efter mig här!! Jag har dock allt varit inne hos dig och kollat...
Ni får det så himla fint! Överallt!! Skoj att se allt färdigt snart...

Huset ser väldigt fint ut live från vägen också, kan jag meddela nu! Har kört förbi (dock bara på stora vägen) ett par gånger i sommar... :)

Ha en riktigt skön helg!
Kram Camilla

Vimsingen sa...

Nä, ibland blir det verkligen inte som man hade tänkt sig. Ha en trevlig helg,
Kran
VIlma

Millan sa...

Typiskt med ugnen eller är man glad en dag så regnar det *ler* Tur att kakan var god iaf

Ha det gott!