torsdag 12 augusti 2010

Små projekt


Efter helgens happening med takteglet har vi gjort lite mindre projekt och faktiskt tagit det lite lugnt. Verkar lite som den mesta energin vi hade samlat på oss i Grekland försvann där upp på taket.

Vi har lånat grannens betongblandare som är 50 år gammal men går så tyst att man nästan glömmer av att betongen snurrar kvar där nere när man gått i väg med sin hink.


Vi har blandat flytspackel till badrummet men jag har varit dålig med kameran och har inga bilder på detta och så har vi fjutit en klack som utomhus enheten till värmepannan skall stå på. Den väger 160 kg så den behöver något ordentligt att stå på. Måste dock fota klacken igen för ena katten passade på att tassa över den innan den var torr så vi har fina avtryck på den.


Här har vi en fin efter bild på hela det nya fina taket!! Att tegel kan ge ett så annorlunda intryck? Tack har minskat någon storlek och fått lite bättre proportioner.

För er som lästa min lista med fem saker att göra vet att vi har lite små saker att göra. Överst står att slipa väggarna med en Giraff, återkommer med mer bilder.

/Erika

Inga kommentarer: