onsdag 15 september 2010

Ett steg närmare


Får man säga hösten är här nu? Regnet har börjat komma in mer och mer o jobbet takten har verkligen ökat. Jag har varit i Stockholm i två dagar och jag har ett gäng bilder från helgen som jag inte hann visa innan jag åkte. Det var en helg när det blev klart många olika små saker.


Väggarna i allrummet och listerna kring just detta har varit klart ett tag nu så nu var det dags att få lite extra motivering genom att bära upp............kaminen.


Min kollega har installerat en Contura hemma hos sig så suget har ökat lite kan man säga. Vi har inte installerat skorstenen än bara men det är trevligt att titta på den ståendes där.


Här kommer vi kunna sitta och värma oss när höstregnet inte släpper greppet och det trista mörkret finns ute. Ska bli så roligt att få åka och besöka möbelbutiker och leta fram var sin skön fåtölj.

8 kommentarer:

Adaras mamma sa...

Härligt!

Graadskan sa...

Så fin kaminen ser ut! Kommer bli härligt till "riktiga" hösten och vintern!

Vill du, så kan jag skicka över en hel säck med ekollon till dig? Kanske kan något litet frö (frukt?)ta sig...

Angående glasburkar, så köpte jag flera fina, dock enkla, på Granit i Göteborg. Ett litet tips sådär...

Hoppas du får en fin helg!

Kram Camilla
PS. Jag återkommer om bloggträff... DS

Husprojekt Drömhus sa...

jag minns när vi eldade örsta gången, vilken känsla! snart är ni där! trevlig helg!

Marina sa...

Det ser så fint ut! Vilken "resa" ni gör med ert hus.

Ha en bra helg!

Klipphöjden3 sa...

ÅÅÅå kamin som är så trevligt och mysigt. Vi försöker också skapa en lite "mysplats" runt kaminen. Har inte hitta den optimala lösningen än så jag får gärna lite inspiration från dig!

Sanna sa...

Hejsan!

Ja den kommer värma gott i höst/vinter!

Trevlig helg,
Sanna

Klipphöjden3 sa...

Hej!

Vi har en pizzaplåt med hål för att släppa igenom värmen. Visst blev det bra men kan kanske bli ännu bättre;) Vi hade ganska tunn deg och mycket fyllning, så botten blev nästan lite väl knaprig. Ska göra mer deg nästa gång:)
Lycka till med ert premiär pizzabak!
Kram Veronica

Vera sa...

Myyyys! Vi har också en Contura, den med miniugnen ovanför - så bra. Ja, inte ugnen då, för den går det in två kanelbullar typ, men kaminen - ljuvlig!