fredag 1 oktober 2010

Luffarschack i taket


I veckan har vi lekt luffarschack i taket. Vi har nämligen försökt märka ut var vi vill ha takbelysningen och högtalare i köket. Sambon är lite längre än mig så han kunde gå runt och flytta och mäta medans jag sprang efter med min pall och klättrade upp och ner o flyttade hit och dit.


Takspottarna är beställda och levererade på ett par dagar, belysningen över bordet tror jag att jag har bestämt mig för men jag tittar gärna lite till. Än så länge är det en stor, rund och med grått veckat tyg från Europa Möbler som vinner.


 Sambon har börjat löda lite grann, resultatet ligger i den lilla påsen. För er som verkligen gillar dioder istället för vanliga glödlampor så har ni hittat rätt. Gubben är påläst som attans om det här och mycket ivrig om att börja koppla in bara han slipper dra kablarna men han gör nog inte detta tyvärr.
 Katten Bosse
Den här veckan har vi haft en helt underbar höstväder men mörkret det har verkligen kommit till oss. Tom katterna har blivit lite mer trötta. Tur att det finns massor att se fram emot under hösten. November....hmm undrar varför och December....musikal o julshopping o pynta nya huset. Jag är inte rädd för hösten, jag ser fram emot den!

Nu gäspar jag lika stort som Bosse. Natt natt!
/Erika

5 kommentarer:

Graadskan sa...

Många val att göra och många beslut att ta... Men det blir så himla fint hos er!
Skönt att ha mycket att se fram emot under hösten. Men nyfiken som jag är undrar jag VAD du ser fram emot i november?

Kram Camilla

Klipphöjden3 sa...

Perfekt att märka ut med tejp för att kunna känna av innan det borras på riktigt. Ska bli jättespännade att se resultatet. Anar att det kommer gå undan, med en sambo som laddar för det här:)
Kram Veronica

Vimsingen sa...

Ljusstättning är svårt tycker jag. Ni är så välkommna hem till oss om ni passerar huvudstaden. Det skulle vara jättekul!
Kram
Vilma

Adaras mamma sa...

Underbar bild på Bosse!
Och snart komemr jag nog och hälsar på - är frisk nu serdu :-)

Graadskan sa...

Aha, du fyller år... Trevligt!

Vem vet, kanske kommer det en tidig present i form av ekollon?!?

Kram!