onsdag 24 november 2010

Jul i huset 2010


Någon gång under 2009 satte jag shopping förbud för mig själv när det kom till inredning. Sedan vi fick köket klart har jag börjat köpa lite småsaker som löpare, ljusstakar mm. Något som nästan var värst var att jag inte fick köpa några nya julsaker till förra julen...... Nuuuuu ääänligen får jag shoppa igen!
Visade en adventsljustake på bild för sambon som tyckte den var fin MEN den hade inte LED belysning. *suck* Googlade lite och visst finns det lampor att byta ut i sin adventssljusstake så att man kan få LED även här. Så gissa vad jag gjorde i dag efter jobbet? Precis, jag åkte till vår lokala blomsterhandel som är återförsäljare av Cult saker och köpte mig en Adventsljusstake ur Cults Stjärn-serie. Enkel, stämmningsful och fin, precis som jag vill ha det.


Fick en kommentar från Husprojekt Drömhus som undrade hur det känns att få fira första julen i huset. Hon kom ihåg att jag hade nämt detta förra året på hennes blogg när hon firade sin jul i sitt hus.
Nu är vi här, sablans massa jobb och en sablans massa jobb kvar men i år kan vi fira jul med hemma gjord skinka, lussekatter och ja vad vi vill. Vi kan till och med gå runt i huset utan att ta på oss underställ och vinterarbetskängor. Vi har varmtvatten....vi har vatten i kranen överhuvudtaget. Målet var att fira jul i vårt hus och det skall vi göra med eller utan kamin, med eller utan gran. Vi ska vara hemma i vårt hus för det har vi jobbat för så länge så det kommer bli så himla skönt.

Tack Drömhus för att du kom ihåg och påminde mig!
/Erika

6 kommentarer:

Eva sa...

UNDERBART! Vi gjorde klart vardagsrummet och satte faktiskt in en gran några dagar före julafton förra året....men detta året är allt klart och det känns riktigt bra!

Husprojekt Drömhus sa...

vad gullig du är! Låter härligt, jag glädjs med er! :) Psst, du var minsann uppmärksam angående bänkarna :) kommer avslöja efter jul vad som händer med resten :) Kram & ha en bra dag!

Jansson bygger hus sa...

Så gøy å feire jul i huset, vi skal feire jul i vårt nye hus, gleder oss!! Ha en koselig helg og advendt :)

Marina sa...

JAg minns bilderna från förra året och visst är det väl självklart att ni nu ska fira jul i ert hus.
Man måste ju njuta av allt slit man lägger ner på hemmet. Vi forar fortfarande helst jul här hemma trots att vi bott här i 16 år och lite till. Sådana är vi!

Kram!

Mårtensdrätt sa...

Ha en härlig adventshelg ;)
Kramen
Ulrika

Klipphöjden3 sa...

Det är trevligt med små mål under "byggresan". Så som ni slitit med huset hoppas jag ni får njuta av en underbart jul i ert fina hus. Med eller utan kamin;)
Kram Veronica