söndag 5 december 2010

Innerdörr på plats


Ligger lite efter med våra projekt i huset. Innerdörren var på plats för någon vecka sedan eller så. Så skönt att äntligen kunna stänga om sig när man skall på toa. Senast vi hade en dörr till toaletten var när vi hade mulltoa  och innan vi rev en vägg för ett badrum som aldrig blev. Blev en total makeover av hela huset istället, mycket mycket bättre!! Det är ungefär för tre år sedan!!


Så här ser det ut från badrummet, här inne står det stilla men vi har en toalett och i den anslutande tvättstugan finns det vatten och handfat så det är som en vanlig toa. Det var ju det här med dusch......

I helgen har jag haft en kompis på besök, hon har fått stå ut med vårt hus i många olika utseende men den här toppade nog dem alla tror jag. Varmt, inget sovande i garage, toa, vatten och innerdörren!! Nästa gång har vi kanske där duschen!
S har snickrat på hemma med B och nu finns det häfftiga saker att visa om jag bara får till det med vinklarna när jag fotar.

/Erika som myser med två tända ljus

4 kommentarer:

Adaras mamma sa...

Måste. Komma. Ut. Och. Titta. På. Hur. Ni. Har. Det. Snart!

Linda V sa...

Jag med!!!

Klipphöjden3 sa...

Vilken snygg dörr! Och efterlängtad förtår jag:)

Sanna sa...

Hej Ika,

Så snyggt köket blev! Musik/dator i köket är nåt min sambo tjatat på mig om i några år.. så nu blir det nog av snart ;) Smart belysning som tänds o släcks automatiskt. Fiffigt! Önskar er en skön och fin första jul.

Kram Sanna