onsdag 12 januari 2011

Tre rum i ett

Om man säger att vi har ett bättre badrum nu än vi någonsin har haft i detta hus så tänker ni säkert handfat, toa, dusch, badkar, bastu, vilstol, lite musik, varmt o gott golv......och lite till. Jag säger felfelfelfelfelfel!

Jag har tänkt öppna locket till lådan som innehåller otroligt inspirerande bilder från vårt hus som det såg ut innan augusti 2009. Nu blir det lite före och efter och efter igen eller kanske lite före, mellan och efter bilder.

Tvättstuga, mars 2009
Vi börjar med att visa vår tvättstuga. Från början var det en liten Kenny som fick plats under handfatat men han gick sönder. Vi fick bättre begagnad tvättmaskinen och torktumlare men då strök handfatet med för det fick inte plats. Sedan en annan historia som vi tar en annan gång och så kom vi till tvättmaskinen och torktumlaren som fick den plats vi har här. Nu började jag bli nöjd. Fick målat lite vitt som är färgen nummer ett när man vill ha en snabb förändring.

Tvättstuga, december 2009
Här ser man att vi har börjat bygga på vårt nya hus. Vi lyckades faktiskt med att byta hela väggen från utsidan utan att riva ner hyllplanet med tvättmedel på insidan!! Om man hade vänt kameran uppåt i detta läge hade man sett ett golvbjälklag och sedan rakt upp i luften ca 5m till nocken på huset.

Tvättstuga, oktober 2010
I oktober i år visade jag den här ljusa stora underbara tvättstuga. Kan vika tvätt och stapla i fina högar, kan tvätta förhand, jag kan stå barfota utan att frysa och jag hör knappt ingenting av maskinerna när jag är i rummet bredvid.

Tvättstuga, januari 2011
Hmmm, japp jag viker tvätt och lägger dem i högar, stoooora högar! Vi använder även tvättstugan som klädkammare, badrum, måleriförvaring och elverkstad.
Har vi flyttat in än frågar folk, nej men vi bor där säger jag. Öööööö jamen huset är inte klart och vi halva bohaget i ett garage så svaret är självklart.

Tvättstuga/badrum/målarstuga/elverkstad, januari 2011
Jag är just nu mest mest nöjd med att jag har fått tag på en spegel så att jag slipper titta i fönstret när jag skall platta mitt hår eller hålla i en liiiiten liiiiiten spegel för att få på lite puder på näsan. (OBS! Ikea i början av januari på lunch tid är ingen hit.)
Nu är cirkeln sluten för det här är vårt badrum, ja plus en fungerande toalett i det anslutandehalv kaklade rummet. Psssst ser ni elkablarna i spegeln?

Present från Familjen Weber
En som vet hur vi har det i dag är  tjejen som har skrivit om sitt husbygge och mycket mer på bloggen Familjen Weber. Det var hon som var mitt överraskningsbesök härom veckan. Tack för titten och för presenten och glöm inte att maila en rad i bland.

Nästa gång blir det nog köket som jag tittar lite mer på. Toaletten får jag suga lite mer på!
/Erika

3 kommentarer:

Eva Weber sa...

Jag lovar att höra av mig då och då! =)

Linda V sa...

Härligt att se att ni använder tvättstugan! Skitfint blev 're :-)

Husprojekt Drömhus sa...

Oj..så multifunktionellt det blev :) Tvättstugan är superfin!!! Psst, nope..det som händer en massa nu är inte ovanvåningen.. faktiskt, dets om ser ut att lysa fr. ovanvåningen är ju rummet vi har öppet upp i nock ju :) hee.. men avslöjandet kommer längre fram :) Kram & ha en mysig helg! Tiina