måndag 28 februari 2011

Mysdagar

Vår i Köpenhamn
 Min mor önskade en vårig bild från Köpenhamn så här kommer den. Uteservering med parasoll och vårlökar på bordet. Märktes faktiskt att man var lite söderut så här i slutet av februari. Ursäkta bildkvaliteten men jag orkade inte bära runt på en systemkamera på vår shoppingtripp.
För er som bor på Västkusten vill jag verkligen rekomendera Öresundståget hela vägen till Köpenhamn. Raka vägen in i centrala Köpenhamn på ett par timmar och inte var det så dyrt heller.

Middagslur
 Vi har äntligen fått hem vår älskling Bosse. Han var lite extra hängig igår för de hade sövt honom igen för att byta sonden till en som inte gick genom näsan. Här sover han gott med husse och vår andra katt Lillen. Klart man stormtrivs då!

Fönstertittare
Idag har han varit mycket piggare och har gått runt och kollat läget. Han har även tagit sig en plats med bästa utsikten. Vi måste sondmata honom för han har inte riktigt fått tillbaka sin aptit men ligger man så här gott så går det bra att bli matad lite var som.

Bosse
Gos Bosse, du är en helt underbar och stark pisse!

Lillen
För att inte Lillen skall känna sig utanför så får han med vara med på en egen bild. Här sitter han och hoppas på lite mer burkmat. En stor fördel med att vara den friska katten är att man får extra fjäskmat för man måste ju ge lika till pojkarna. Vill passa på att påpeka att Lillen absolut inte är lite rund som man tror av bilden han har bara en gigantisk päls.

/Erika

2 kommentarer:

Humlan sa...

Nämen vad har hänt med Bosse? Kikade tillbaka i din blogg men kunde inte hitta att du skrivet det nånstans. Jag kan tro det är skönt att ha honom hemma igen!

Och vilken fluffeluffigt underbar päls Lillen har!

Ha en fin tisdag!

Helene sa...

Åh vad skönt att Bosse är hemma igen!

Hoppas allt går väl nu.

Kram Helene