onsdag 2 mars 2011

Happy thoughts

Cult
 Titta va fint! S kom hem med den nu i veckan när jag varit hemma med Bosse. Härligt med lite nytt nu när det är Mars men trevligast är nog att älsklingen kommer hem med en lite överraskning.

Hjärtan
 Är inte jätte duktig på vad blomman heter men bladen är hjärtformade om man fångar dem uppifrån och det passar ju bra med tanke på att det var mitt hjärta som hade valt den.

Bosse och apan

Liter uppdatering om vår goa goa Bosse. Verkar som om antibiotikan och kortisonet har hjälpt även om de aldrig riktigt kom på vad som var fel. Nu ska vi kämpa på i två dagar till med att få honom att äta och dricka sedan skall sonden tas bort. Fick så fina lovord hos veterinären att man blir lite mallig. Värmer så när man ser hur personalen vill komma och titta till killen som var så dålig förra veckan. Fotad blev han med för utbildning syfte!

Cult Tandborste
 Blomsterbutiken i vårat lilla centrum har hur många olika Cultkrukor som helst och S har snappat upp att jag gillar dem. Något mer han märkt är att det blir fula märken av våra eltandborstar så med blomman och den svarta Cultkrukan var det är även var sin Culttandborstekruka.

Handfat
De står nu så fint i badrummet i väntan på att användas. Bilder på badrummet och vad sambon gjorde där i helgen kommer så "stay tuned".

/Erika

5 kommentarer:

Klipphöjden3 sa...

Så skönt att Bosse verkar må bättre:)

Det är alltid trevligt att få några fina blommor:)

Kram Veronica

Erika Flood sa...

Snyggt! Och snyggt fotat. Hoppas Bosse blir helt bra nu :)
Kram

Helene sa...

Blomman tror jag är en sorts Kalla
Kolla här
http://www.blomsterlandet.se/Produkter/Krukvaxter/Blommande/skar_kalla/10605

Skönt att Bosse mår bättre!
Vi har också en superduper veterinärklinik som vi vänder oss till när det behövs.
Det har imponerat på
Matilda, vår dotter, som nu funderar på att bli veterinär, hon är 14 år, så det är inte så långt kvar till att välja gymnasium.

Kram Helene

Linda V sa...

Skönt att han är på bättringen... skulle vara intressant att veta vad det är för veterinärklinik. Det händer ju att man har ärenden till dylik och det finns ett par att välja mellan!

Operan 8 sa...

Vad skönt att Bosse börjar må bättre, alltid jobbigt när man inte vet vad som är fel.

Tack för titten inne hos oss, det där med var man ska förvara dyra/ömtåliga saker under byggtiden är inte helt enkelt :-)

(jag giller cultsakerna förresten, har samma fetisch själv)

/Jenny