tisdag 26 april 2011

Påskigt

Födelsedagskruka
Påskhelgen har varit helt underbar! Kalas, sol, vänner, trädgård och flera dagar ledigt. Kan det blir bättre? Sambon har fyllt år så vi firade honom utomhus med en liten påsklunch.
Är man en trådgårdstok som jag är blir man lite avis när man kan få så här fina krukor i present. Inte så lätt att få till en sån här i november inte.

Äggost
Min mamma hade varit så snäll och gjort en äggost till lunchen. Med lite hemlagad sylt till har det slunkit ner några portioner i helgen. Mums som mellanmål, frukost kvällsmat!!

Lyktor

Vem har inte missat vårt underbarapåsväder? Varje kväll satt vi ute på altanen och mös i mörkret. Måste komma på lite mer mysbelysning än de har små söta sakerna från Indiska.

Solcellslyktor





I trädet hade vi hängt några få lyktor från IKEA. Tänk när Linden har slagit ut och man kan sitta och stirra upp i den stora kronan och se lyktorna lite var stans.

Vitsippa
Vitsipporna gör sitt yttersta som alltid med att piffa upp vår trädgård. Tänk att nästan alla på vår tomt kommer att försvinna när stora grävaren kommer. Hoppas att de kommer tillbaka så småningom.

För er som vill läsa om vårt bygga så kommer det fler inlägg om huset snart igen.
Trevlig vecka på er!
/Erika

3 kommentarer:

Lilla Kråkslottet sa...

Väntar med spänning!!! :)

Millan sa...

De där solcells-lycktorna har jag med spanat på kan tänka att de blir häftiga i ett träd så där.
Ha det gott!

Linda V sa...

Tjusig äggost! Visst har det varit fantastiskt med vädret?! Gott att sitta ute på kvällarna :-) Vad är det för grävare som kommer, vad ska den göra? Du kanske kan springa runt och samla vitsippsfrön nu när de blommar ut? :-)