lördag 11 juni 2011

Doppade klossar

Jätte vallmo

Oj vad det växer överallt nu efter värmen och regnet som kommit. Vallmo har fått sin första knopp och är större än någonsin. Den kommer nog göra skäl för namnet jätte vallmo. I bakgrunden ser ni huset med den fina farstukvisten. Hoppas har mer bilder på söndag med fler framsteg.

Klossar
I kväll har jag doppat lite klossar i grundolja, ni får se var de ska sitta på söndag hoppas jag som sagt. Kollegan tyckte jag skulle ta lite rosé innan jag målade för att göra det hela lite trevligare.

Rosé en sommarkväll
Det blev rosé efter målandet och gräsklippningen. Blev väldigt lyckat att sätta sig ner efter en tuff match med gräsmattan. Men va härligt det är med en nyklippt gräsmatta. Grönt och prydligt, städat helt enkelt.

Vad ska ni göra i helgen?
/Erika

2 kommentarer:

Humlan sa...

Just en nyklippt gräsmatta lyfter hela täppan tycker jag. Det kan liksom se ut lite hur det vill i övrigt men är bara gräset klippt så kommer man undan med det! *ler*

Jag ska ge mig i kast med min gräsmatta idag om jag hinner. LIte kalas o annat med på schemat.

Ha en fin pingst!

Kram/Veronica

Marina sa...

Ja, man kan ju doppa lite av varje. Jag har doppat "mögelost" i hemgjord rabarberchutney i kväll och till det hade vi knäckebröd med havssalt och rosévin. Hade jag inte läst om kombinationen chutney och osten hade jag aldrig provat men det var verkligen gott.

Kram!