lördag 30 juli 2011

Annorlunda trädgårdsbesök

Scen och Palmhuset
 Härom dagen var jag på Trädgårdsföreningen i Göteborg. Det var konsert med Benny Andersson och hans orkester. Efter en hel del regn trodde man inte på att det skulle bli en toppen kväll. Verkligen en sommarkväll som jag tar med mig till vinterns mörka dagar!

Tommy Körberbg och Helen Sjöholm
Med Bennys och orkestern fanns även Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Ursäkta bildkvaliten, är inte alls nöjd med mitt stora objektiv så om någon har några tips på hur jag ska ta skarpa bilder på håll med min Canon tar jag gärna emot dem.

Palmhuset
 Palmhuset är ett så häfftigt växthus, verkligen maffigt i storlek!

Palmhuset

Folkvimmel
Att fotografera i Trägårn samtidigt som det är en konsert är lite specielt. Det blir lite svårt att få bara träden på bild. Jag gjorde ett försök i alla fall, hoppas ni gillar det.

Fotvimmel
Med en dansbana längst fram behövs det många stolar att vila upp sig på så det blir lite trångt när man skall ta sig fram.

Scenen
Jag hittade några ställen där man fick se lite rabatter.

Träd
Det här trädet hade så härligt form och inte var det så stort heller. Lite typiskt då med det där avspärrningsbandet.

Runda träd
 Hade inte riktigt tid att stå och vänta tills "alla" hade gått förbi.

Första parkett
 Här i från såg man scenen väldigt bra, alltså från fågelholken! Jag som är lite kort kommer aldrig upp så här bra när det är folksamlingar.
TV-kamera
Kanske skall jag skaffa mig en sån här kran till min kamera nästa gång?

Har funderat på sommarbilder.....vad är sommar för mig? Tror det blir mer av det nästa gång.
/Erika, natt natt

2 kommentarer:

Adaras mamma sa...

Vi var i Trädgårdsföreningen för inte så länge sedan - väldigt vacker park att strosa runt i. Så himla mycket fina träd och andra växter!

Kvartermästarn sa...

Vet att du inte gillar det pga handlederna, men när det gäller att fota på frihand med teleobjektiv så är det tyngd som gäller. Om man har ett tyngre objektiv/kamera så blir det stadigare...

Eller så stativ. Tre eller ett ben...