onsdag 27 juli 2011

Glömde visst förrådet

Ny pardörr
Maj månads projekt var att byta panel på friggeboden. Sedan kom juni och vi började med farstukvisten. Efter vår underbara resa till Grekland fortsatte vi med en liten "bygghandel" vid förrådet. Nu är det dags att visa lite vad vi snickrar på utomhus när det inte regnar. (Läs: Vi är mest inne i skruvar golvgips!)

Panelbyte på baksidan av förrådet

Här kommer lite bilder på det som var tanken bakom flytten av rosen vid förrådet.

Panelbyte långsidan av förrådet
Panelbytet har nästan gått hela vägen runt nu.

Vedbo
Vi har bestämt oss för att gör oss av med vedboden vi har i dag som står nära tomtgränsen där vi skall plantera en häck. Den nya vedboden har vi börjat sätte upp längs förrådsväggen. Blir lite samma stil som plankförvaringen och den gamla vedboden med vita hörn och vindskivor.

Vedbod
En ny dörr har också kommit på plats. Den gamla var sned och vind och den här gör att vi lättare kan komma in och ut med gräsklipparen, jordfräsen och flismaskinen. Vi hade ett litet fönster fram till förut men det fick strykas bort nu.

Vedbod och pardörr
Det är lite falurödpanel kvar och lådor på sidan att sätt upp men det sablans regnet gör att målarverkstan står still. Vi gör oss just nu av med lite saker på Blocket. Är ni intresserade av vedbod, separett, nockpannor, ejectorpump, takspottar, väggarmaturer eller element så får ni höra av er.


Vår andra semester har börjat, härligt att kunna sova länge och vara hemma utan några måsten!
/Erika

1 kommentar:

Graadskan sa...

Så mycket det har hänt här sedan jag var inne och tittade senast! Farstukvisten blev SÅ fin!

Jag har skakat liv i min lilla blogg igen och hoppas jag ska få till en aktiv och bra blogghöst (när det så småningom blir höst vill säga... ;) ).

Kram Camilla