fredag 10 februari 2012

Annorlunda Allmogelister

Allmoge eller inte?
I helgen hade vi kommit så långt att fodret skulle få lite mer färg på sig innan de sattes upp på övervåningen. Blir liiiiite förvånad efter att jag målat ett par stycken och tycker att listerna inte längre har samma kurvor.


Till det hela hör att de här listerna har stått och väntat sedan i somras på att bli färdigmålade. Inte vid första strykningen av dem eller när sambon bar upp dem till huset så märkte vi just det. Att de har andra former än våra andra lister.

Allmoge från Södra Interiör (fd Gapro)
 Så här ser nämligen de lister ut som vi har satt upp runt alla andra fönster. Väldigt lika men inte samma.


Lättast hade kanske varit att fortsätta måla klart dem listerna vi hade hemma och ha andra fönsterfoder på övervåningen. Men i lite irritation över att vi inte fick det som vi beställde och att vi har fönster på övervåningen som syns i hop med fönster på undervåningen så blev det att köpa nya.

Nya lister
Nu har jag därför lite helgjobb framför mig! Bara att se till att vi har färg så det räcker hemma och låta penseln göra sitt.

Trevlig helg!
/Erika

8 kommentarer:

Helene sa...

Något liknande hände oss i vårt gamla hus, fast vi fick en golvlist istället för dörr/fönsterlist. Golvlister är ju raka på en sida :-(

Dock målade vi dem inte som er och vi märkte det ju lättare än er då det var så tydligt, men det är inte kul när man tänkt sätta igång och man får vänta.

Kram Helene

Helene sa...

Tack för tipset till min shop :-)

Tänkte inte på det...
lägger det på att göra listan.

Kram Helene

Villa Nystuga sa...

Jippi! Måla som är SÅ kul ;)

Hilla på My Woodhome sa...

Oj! Här händer det saker!!
Fram med målarpenseln igen då!!:-)

Tapeten är superfin!
Jag tapetsera upp den på jobbet på visningsväggen, fast den i beige.

Supersnyggt är det iallafall!

Måla på, Hej å Hå!!
Kram Hilla

Anonym sa...

Jamen då vet du vad du skall göra i helgen då! :-)
Skall tänka på dig när jag själv står och målar min never ending story, lådorna till köpmansdisken. Herregud vad långsamt det går...

Kram Susanne

Anna sa...

Så det kan bli ibland! Tur att du upptäckte det i tid!

Här målas det också lister! Heja oss!

Helena sa...

Tur att du bara hann måla ett par stycken innan du upptäckte att de var olika!!Jag har AVG på en av mina dator, men tycker att det gör datorn lite seg.. Men jag hade ju turen att vinna tävlingen om virusprogrammet så nu slipper jag gratisversioner ett tag :) Hoppas du har haft en härlig helg! kram

Vimsingen sa...

Så irriterande, hoppas det reder upp sig.
Kram
Vilma