måndag 13 februari 2012

Vitt eller "Ljus o fräscht"

Ventilationslåda
 Det här kommer nästan bli en kopia av inlägget "Lite här och lite där". Men det är så roligt att visa bilder på det vi gör nu. Det är sådan stor skillnad på övervåningen från i höstas.
Här har ventilationslådan som har fått ett par lager med Jotun Kvist och Spärrgrund och ett hel matt vitt slutlager. Ett läckert lock på det här så blir det skit snyggt till vårt mörka golv. Har inget mörkt golv att lägga dock men skam den som ger sig.

Annorlunda allmogelister
Så hade vi det där med att måla lister. Det var nog vad vi "byggbloggare" pysslade med i helgen. Fick flera kommentarer om att det var just det som stod på deras lista med. Här är halva högen med lister av rätt typ. S har redan varit och nallat av andra halvan till fönstren eftersom han varit superflitig med rollern på väggarna.

Vita väggar
Taket är vitt, väggarna är vita och fönstret håller på att fått en liten inramning.

Om ni undrar vad skuggbilden föreställer så är det S som står och petar på mig med en list. Ska jag flytta på mig eller kämpa vidare med att hålla kameran stadigt när man råkar stå lite för nära sågen?


Vit gavel
Hela gaveln är vit.......ljust och fräscht eller vad heter det?

Arbetsrum
Till och med några eluttag kom upp i helgen. Säger ju att det är roligt att visa bilderna när det händer så här roliga saker varje helg (kväll). Det är ju nästan att man förstår att det skall vara ett arbetsrum här när man räknar antalet uttag på så liten yta.

Skall försöka hitta ett golv nu eller kanske det blir tapet till klädkammaren istället.
Kommer våren snart?
/Erika

6 kommentarer:

Hilla på My Woodhome sa...

Haha..blir ett fantastiskt arbetsrum :)
Tänk...du kan möblera hur mycket du vill utan att införskaffa förlängningssladdar :)
Härligt tjejen :)

Nog är det kul att se vad ni roar er med!
Kläm å Hej!

Helene sa...

Nu är det nära.....

Våren är på väg!
I går när jag tog en runda ute, så blev jag svettig och det var ett tag sen, i alla fall utomhus ;-)

Nästa helg planerar jag att ta fram altaanmöblerna och ev. grädda våfflor, så attans den som skickar hit en snöstorm el så.... den får med mig att göra!!!

Kram Helene

Vimsingen sa...

Ingen vår i sikte här...
Vitt är alltid en bra grund och jag antar att ni börjar bli lite trötta på alla beslut... man kan alltid ändra sig senare.
Kram
Vilma

Ulrica Otterling sa...

Vad duktiga ni är som gör så mycket själva. Det "ljusa och fräscha" rummet ser verkligen fint ut.
Kul att du hittade till min blogg. Min plan för trädgården på Öland är att den ska vara väldigt naturlig, med äng och svajande gräs i solen, där vi inte går. Både för att det är vackert och för att vi inte vill klippa gräs i onödan på semestern. Som du såg vill jag också ha ett grönsaksland. Vi har en "vanlig" trädgård hemma, så det är kul att prova något annat på Öland. Vad har ni för trädgård?

Anna sa...

Så fint ni får det :)
Ha en mysig alla hjärtans dag tillsammans!

Erika Flood sa...

Vitt ÄR ljust och fräscht! Det kan vi vara överens om :) Det blev jättesnyggt.
Ska bli spännande att se när golvet är på plats sen :)
Keep up the good work!
Kram